Diskuse o počasí Bouřky od 25.7.2021, postupně i silné
Tady se zase jedou bomby ....přestaňte brečet o tom že výstraha pro vás okres je zbytečná a ČHMÚ to pokalel ....radši ať je výstraha a nic nepřijde než aby nebyla to by bylo zase řevu jak to byla podcenění situace .....normálně se lidi proberte je 18 hodin může něco vzniknout kdekoliv .....a může zase někdo psát jakej jsem trol ? copak ,když to člověk čte tak se musí člověk občas pozastavit nad lidskou blbostí ?krásný den .
A jinak těším se v Brně na večer dneska cejtim ,že to bude stát za to ?
Vypadá to že zase jako při každý situaci spodek systému jde svižně, vítr, kroupy a zbytek déšť a sem tam výboj
Jde to podle předpovědi - aktuálně to vypadá na velmi silný bouřkový komplex na jihu Čech, hlavně na hranicích s Rakouskem - myslím, že Estofex to trefil skvěle.
Ohledně výstrah, ČHMÚ se prostě raději jistí, to je důvod, proč je výstraha v celé ČR. Navíc se opravdu mohou vytvářet lokální bouřky a je jasné, že nezasáhnou celou republiku.
Na těch hranicích to vypadá vážně dost silně, tak snad to nenadělá moc škod - hlavně co se týká velkých krup a silných nárazů větru.
Vypadá to, že to hodně rychle strhuje na S, ale podle mě si to tu cestu na V Prokopa,tady bych prosil jen déšť
Zase podle.me to ale začne kopírovat klasickou trasu, jako všechny tyhle situace, takže od Prahy dal na Vysocinu
DavidD.
J na blitzortungu jdou vidět nové buňky pod jižním koncem, podle mě se budou spojovat do komplexu
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.