kuba
No asi se tady pletou dvě jádra, to u Mnichova sem nedoleze neboť se to rozpadá a vůbec nejsou podmínky... to jádro v Rakousích vypadá pěkně a Šumava to dost ještě nakopne takže jižní Čechy se mají na co těšit...
Takže jedinou výhodu vidím v tom že se dnes v klidu vyspím... zítra jdu do práce
Diskuse o počasí Bouřky od 25.7.2021, postupně i silné
celyl
a jo docela se těším máme už málo vody v sudech, ale prosím bez kroup a větru, minule nám to odneslo bazén ted čekám na chlapa at sbalíme stan
Predators2
A klasicky Most a SZ jede když jsem pryč, tu malé cumuly, zítra bude líp víc tady.
Čtu tady, že to jde prý západně než má Aladin, pak jdu na facebook a plno spolků už varování pro JČ, Vysočinu a JM, že vzhledem k zesílení proudění od J budou bouřky v této oblasti ještě silnější než se původně čekalo.
No jsem zvědav. Zatím to souběžně sedí ten postup.
Zase to půjde klasický pás od Šumavy přes jih Čech vysočina a dále východ, tam to bude opět nejsilnější, nás to asi taky zasáhne, ale myslím jen okrajově, ale budu radši, protože by to mohlo být ničivé
PatrikMO
Kolem se taky počítá, podle mě. Stejně, masakry tam jsou. Chtěl bych to vidět a třeba blesk nafotit, ale tady šance později.
Peter Sedlák 1
Tu jen pár kapek. Občas v dálce záblesk.
Karel83
Až po 23h.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.