Diskuse o počasí
Silné bouřky od 13.7.2021
swan1 Kolem nás se toho Tedko tvoří hodně tak. Doufám že nás netrefi nějaký kroupy
Tutugon Tady jedna od nás, zde silnější vítr a hřmění
Hmm je to saharsky písek nebo se tam něco tvoří ale svítí přes to slunko v pohodě kdyby nebylo tak zakaleno tak by jsem viděl možná bouřkové oblaky ale bohužel je ten hnusnej opar, se mi zdá že přes to je ještě větší dusno než kdyby bylo jasno
kuba Tutugon Pohled směr Nepomuk, podle radaru to vypadá nejspíš na supercelu..?
Tady je to zatažené ze všech stran.. zatím se "jen" zvedl vítr, tak uvidíme, co bude.. naskakuje to všude kolem nás
Ještě fotka nepomucké bouřky z webkamery ČHMÚ Kocelovice, bouřka míří do Brd, tak uvidíme, jestli to zvedne zde pramenící řeky Edit: v oblasti Brd platí výstraha na extrémně silné bouřky
Chmi.cz
Mě baví že spousty lidí tady říkali že nic nebude, přitom to začíná brutálně posilovat, I supercela je..
Klasika , lidi brečí stále že k nim nic nejde atp.Ať jsou rádi mudrlanti.
tohle je na extrémní bouřky? co tam je tak zajímavého?
Kokos342 Velký kroupy a vichr. jen u nás to bylo docela daleko a vítr byl od toho pořádnej.
Petr11 U nás to stejné, bouřka šla o dost jižněji, ale vítr se zvedl poměrně dost. Jinak tady se teď zvedl vítr a začalo silně pršet..
Nepřetržitě hřmí prostě nechce ustát, slabě prší a semtam záblesk. Krása a jak vidím blitz... .. Nechce se mi věřit že to mine hlavní jádro
Petr11 kroupy to je fakt tam kde je ten pás bude nejméně 70mm jinde bych to viděl na 20 max
Peter Sedlák 1 NÁPODOBNĚ....pak se sem ženou další srážky tak uvidíme co přinesou
U našich v Rašovicich u Klášterce to stojí na místě a už mají vodu v chatě
Závidím všem, kteří mají normální bouřku nebo jen déšť, u nás stále slabě nad 30 a horko a šedivo....
Naskakuje to od Jin. Hradce. Vypadá to, že se to spojí do jedné linie, která přejde přes Prahu, ale možná se to před Prahou rozpadne.
JUGOCV Ale to není možný, takhle blbě to bude obcházet. Jedna buňka na východ ostatní na sever a máme díru ve které je Chomutov s Mostem. Uvidíme co další přinesou či vůbec. Hřmí, blesky ale deštícek
My jsme bez elektřiny, a to tu ani takovej fofr nebyl...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .