Diskuse o počasí Bouřky 6.9.
Na Moravu ojedinělé bouřky dorazí zítra tj.v neděli 7.9.večer nebo v noci na pondělí,tak uvidíme jak se to vivine.
weather_dt
NIEEEEEEEEEEEEEEEEE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jA MYSLIM TYCH ANONYMOV NA BLOGOCH, CO TAM PISU ZA NEZMYSLY, ty, Jaroslavec, METEO14, tommmm, Jelo15 aaa este pocasi v Dubnanech tam urcite nepatrite!!toooo nieee!!!!!!!!Dufam, ze si sa neurazil"
weather_dt
OLIvern1 ---sorry
Moj byvalý nick je weather111 - ale tam mi radsej nepis
Koukám že bouřky 6.9 už nikoho moc nezajímaj ale budu ještě alespoň chvilku pokračovat v pozorování.Momentálně jsem pozoroval blýskavici nad Krušnými hory koukám na ně z baráku a radar mi to potvrdil,dál pak jihozápadně od nás to srážkové pásmo vypadá taky na to že by se stoho ještě mohlo zablýskat tak uvidíme a pokud jo vyrážim do terénu,fotit a fotit to je moje hobby
jaroslavec
Teplota i přes noční hodiny je vysoká - až 22°C - labilita tedy není úplně ztracená. Něco málo ještě určitě přibude.
Hodně štěstí při focení .
Meteoexpres s
Ok jasne mno tiez sa mi nepaci ked niekto zacne k nejakej teme pisat nieco co sa jej vobec netyka
Petr12
Tak nakonec se přece jenom nějeké blesky vyskytly ,byla ale malá aktivita a tak jsem nefotil,ale co jsem viděl byla nádhera,neskutečně pěkná oblačnost silné proudy do toho pár pěkných záblesků a cca 15km jihozápadně od mého místa pozorování nádherný čárový blesk,byla velká cirkulace v oblačnosti vítr pak dosahoval až 65km/h při přechodu srážkového pásma cca kolem 2h ranní padaly 2min i kroupy což mě překvapilo,srážky byly 10min dost silné.Pěkné bylo pozorování směrem nad K.Vary kde světlo z města ozařovalo bouřkovou oblačnost a do toho se kolem 1:30 přidala blýskavice nad Krušnými hory.Čekal jsem tedy větší vývoj bouřky ale ač to večer a v první polovině noci nevypadalo přece jenom se slabá bouřka nad západními Čechy vytvořila.Jen doufám že to nebylo poslední pozorování v této sezoně.
Graf včerejší bleskové aktivity http://www.bourky.cz/
No něco by zase mohlo být příští týden ve středu na západě.
weather_dt
jasneHlavne aby mne zajtra pocasie prialo, ideme na vylet zo skoly, thakze by aspon nebola ziadna skola
Dnes se očekávají bouřky i u nás na Hodonínsku,ale až večer nebo v noci na pondělí.
to je super konecne to sucho poje prec
tommmmm
len nech to pocka do utorka
puma979
meteoexpress
vsak v žiline prši a u vas ne
puma979
meteoexpress
vsak nech v žiline prši a nech v košiciach neprši no
puma979 meteoexpress
mno my ideme vo stvrtok s triedou do Nitry :-P tak dufam ze nebude
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.