Co myslíte na bouřky,budou v sobotu 16.srpna?
Diskuse o počasí Bouřky 16.8.
Oslík
Možno na Morave
chtěl bych vědět kolikátá bouřka za poslední 3 měsíce byla v ostravě?Mě se zdá že těch bouřek a bouří nějak přibívá,nepamatuju si až takové extrémní počasí,které by Ostravu zasáhlo...dík,pokud víte
Tak aktuálně hřmí na Ostravsku. Večer se vyskytovaly i na Moravě bouřky. Dopoledne už asi budou ustávat.
Zítra už bude polojasno.
soukiii
To asi nikdo nespočítá. Ale nejsilnější bouřky letos přešly 25.6. a to myslím Ostrava tolik neschytala.
Na teletextu se píše:
Dnes bude většinou zataženo s deštěm,na východě ojediněle bouřky. Později odpoledne a večer v jižní polovině území ustávání srážek a částečné ubývání oblačnosti.
Denní teploty 13 až 17 st. v 1000 m kolem 10°C
Sz. vítr 4-8 m/s,nárazy 15-20 m/s
V noci a zítra bude polojasno až oblačno,na severu a severovýchodě místy přehánky.
Noční teploty 11 až 7°C
Denní teploty 19 až 23°C,
Z. až jz.vítr 1-4 m/s
My už máme bouřky za sebou. Uplynulá noc byla velmi bouřlivá byla 5 silných bouřek,poslední v půl 6 ráno.Napršelo při těch bouřkách celkem 45mm srážek.Dnes s bouřkami už nepočítám,i když kdoví mohou se ještě nějaké vyskytnout.
pocasi v dubnanech
Nebylo te dnes vidno, zlekol sem se, že se ti neco stalo!!! My to máme pred sebou, ted pribuda extremna oblacnost!!!
mirko 15 rokov kosicke olsany
Ahoj nestalo se mě nic ale u nás v noci bylo tolik bouřek a silných že se z toho těžce vzpamatovávám.Teď ty bouřky jdou k vám?
pocasi v dubnanech
Jo, bude to katastrofálni!!
Co už aj hřmí u vás?U nás je zamračené s mrholením počasí na H....
Snad se to trochu zlepší.
pocasi v dubnanech
Ja mám rád počasí jake je u tebe. Podle mne u tebe není počasí na H..., počasí na H... je u mne, protože u mne je dusno a prichádzí bourka!!! Ja znášim radšej chladno a zataženo, jako slinečno a dusno!! Nehrmí, len pribuda oblačnost od Z, a jdu bourky!!! U tebe je dobre, protože se ti lehce dýcha, mne težko. A kolik je stupni??? u mne 27oC! Momentálni je tu taká bíla oblačnost jako na obrázku!!
Zajímavá supercela,ale ta kokosová palma co tam je,jsem v Čechách neviděl. To ani v Lounech neroste.
mÄ›sĂce 27 let
Ja jsem na juhu, tu kokosová palma roste, ale v zime uschne, aj v kvetináči!!!
OBLACNOST SE ZOSILNUJE OD JZ ZACINA HRMET, OBLACNOST VYZERA ASI TAKTO:
vcera V bytcici bola o 2 hnusna burka spadlo 60mm a krupy rozbiali auta a padi stromy vietor 120km hrozne cosi
AnonymnĂ
To si ty meteotym??? Okna nerozbijalo??
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.