Diskuse o počasí Možné silné bouřky 28. a 29.7.2020
Tady 6 mm za 8 minut deště. Ale měli jsme tu velkou kliku, 5 km severně bylo pěkné krupobití. Sice malé kroupy, ale škodu dělaly velkou, primárně na polích.
Od zítřka jsem měl v plánu začít sekat obilí, takže máte štěstí, často bývá, že když mám zralé obilí, prší Kéž by to letos bylo jinak.
No tak to jsem tedy nečekal opět před námi se to rozpadlo nevím proč a ani moc nakonec neprší
Prady
To máte dobrý u nás se strašně blýskalo a hřmělo zatím nejvíc v tomto roce měli jsme 1 blesk přímo nad barákem dokonce na chvilku vypadly pojistky ale z pohledu srážek to byla spíš slabší bouřka čekal jsem přívalák a nakonec z toho byl jen 3 minutový silný déšť jinak pršelo slabě až mírně naměřil jsem necelých 3 mm srážek opravdu ale někde v okolí muselo lejt dost i kroupy byly, ale u nás naštěstí ne a vítr dosáhnul max 60 km/h lehké škody na zahrádkách jsou ale nic zvláštního
Nojo. Jedu z Brna domů - na jihu Brna masakr, větve lítaly. Vedle D52 na východní straně moc krásná záclona z lijáku. Vyjedu z dálnice a tady klid a mír. Doma hlásili, že párkrát bouchlo a lehce mrholilo.
I v tom Brně to asi bylo hodně lokální.
Spíš mám trochu problém pochopit lidi, co v tom vichorci nesundají nohu z plynu...
To je nářez na J Moravě.Máte někdo nějaké fotky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.