Diskuse o počasí Silné bouřky a déšť od 24.6.2020 do 29.6.2020
godlike
Jak SZ. Já bydlím v Jirkově a naposledy tu slušně pršelo v únoru a ty přeháňky okolo 1-2 mm. Nepočítám protože za hodinu je sucho
Karel83
A to u nás za červen 18 mm. Hnus
Já nevím vůbec jak to bude ... zdejší web těmi aktualizacemi tak moc mění, že ve výsledku z toho asi nebude skoro téměř nic ... nějak to nechápu proč nelze dříve přesněji předpovědět počasí. (To ještě do zítřka 3 změní) Co to jako je za předpovědi??? Blbej němec to předpoví přesněji dle radar snímků ... Přitom jsme tak malá pidi republika! Herršvec!
godlike
Ono jak kde je sucho.Tady u nás rozhodně není.tedy aspon to povrchové.Ve čtvrtek nám tu spadlo 34mm a celkově za červen máme přes 120mm.
F4
Tak u vás dneska určitě bouřka nebude,ale tady nějaká šance je.Na severu už něco vzniká.
Martin Vítek
To musí být nějaká chyba.
Yurri
Ta bouřka u Dukovan by mohla být supercela.Cosmo dává večer pro střední Moravu extrémní srážky i přes 100mm.Ta bouřka u Dukovan by mohla být supercela.Ted už asi jasná supercela.
Ondris
Vy ještě o nějaký víte?
F4
Je to tak . Když to jde od západu tak se to rozpadne nad Kadaní,když to jde ze spoda tak se to rozpadne nad Lounama a když to jde od Ústí tak to obejde šachtu a my utřeme nos a to Jirkov byl vždycky bohatý na bouřky. Já nevím co to letos je. Pořád prší jen na stejných místech
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.