Diskuse o počasí Silné bouřky a déšť od 24.6.2020 do 29.6.2020
Pro všechny
Poprosil bych vás aby tu někdo žaložil další téma o bouřkách.Uživatel který ho to strašně štvalo že zakládám pořád tématá já tu už sice pravděpodobně skončil,ale já si opravdu myslím že by se to mělo trochu střídat.
jack
O tom přesně mluvim.Tohle téma nechám do zítra a od středu se může založit nové.
Predators2
Klidně se o to zítra postarám, ale až skončí tahle situace, ať v tom není zmatek.
Jinak někdo tady psal, že nechápe, jak někdo může chtít extrémy. Mě osobně extrémy třeba nevadí, přijde mi to dost zajímavé a ať o nějaký extrém stojím nebo ne, nic to neovlivní na tom, co příroda sama vytvoří.
Tak dnes fakt bída jsem zklamaný žádné blesky, ani liják, 3 bouřky se odpoledne před námi vytvořily, ale když se k nám přiblížily , tak vše šlo všude okolo nás, tady se jen zvedl vítr a trochu sprchlo ani ne 1mm , přitom v dálce byly vidět provazy vody, zase nám ty bouřky krade ta zatracená želivka, ach jo, v noci už u nás jen asi déšt.
Hurec
Ale bouřka nutně neznamená škody, nechápu, kde jste na to přišel. Navíc nepobírám, proč hned člověka s jiným názorem odsuzujete, a to nejen v tématu bouřek. Chtělo by to trochu tolerance, chápu, že asi nemusíte bouřky, ale označovat hned ostatní lidi s jiným názorem za divné, to je trochu přes čáru, ne?
ty jádra na západě mají snahu,ale tak jak rychle naskočí tak se rychle rozpadnou...škoda
Daniel Moudrý
Prosím zadejte své místo pozorování.
Každopádně aspoň sprchne snad
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.