Věřit a doufat, že na Z a JZ ČR doleze to,co je nyní v bavorsku, to chce notnou dávku optimismu Nebyl bych proti nějakému zalití, ale že zalije z tohohle, tomu nevěřím.
Tak nás dneska tak 4 bouřky lyzli a daly pár mm až k večeru nám dala jedná 15 mm celkem zatím 22mm a párkrát kroupy uvidíme co přinese co se na nás žene od jihu.
A nezaprší a nezaprší... už tu pomalu začíná být sucho, měsíc skončí srážkově podprůměrný, možná průměrný, jestli ještě něco spadne, což je dost slabé na to, co se dělo skoro všude jinde
igor127 Měl jsem už i 80 mm a celkem gut, zahradu na chalupě mám víceméně na rovině, proteklo by to stodolou beze škod, každej nemá to štěstí pravda no.
Tak za dnešek 7,5 dopoledne, 23 večer, celkem 30,5 mm. Červen dle orientačního součtu zatím cca 136 mm. Uff. Aktuálně "atomovka" někde mezi Přerově a Bystřicí p/H.
Ty bouřky jak šly střední Moravou tak to šlo v takovém pásu,u mě večer jen 5 mm,ale Ol-Holice už měla 27 mm,a v Prostějově 53 mm. Celkem mám za dnešek 18 mm,spokojenost .
Ursus njn, u nás skoro po celou bouřku byla duha, protože jsme byli na jejím západním okraji a ze západu prosvítalo slunce.. čekal jsem, že budeš mít o dost méně..