Tak nám tento výstup nadělil zase "díru", tedy čitou nulu. Přesně jak jsem se obával, tak klidně můžeme být za celý tento víkend bez jediné bouřky. Přitom ten minulý výstup měl o hodně bouřek více než nyní.
Hmmm... 28°, vlhkost 43%. bydlíme tu dvacátý rok a nepamatujeme bouřku od východu. A teď je tam černo. Stejně si myslím, že to pískovny rozeženou... ale nevypadá to vůbec hezky!
u nas zatim podobne. trochu zafoukaklo (41km/h max naraz), teplota padla z 31 na aktualnich 23, to je zatim vse. me to vyhovuje, naprselo tu uz docela dost, a o nejake katastrofy fakt nestojim.
Zase plno povyku pro nic. Vrchní část cumulonimbu nám zhatila veškerou naději na konvekci a vlastně v Z půlce Čech nebylo, není a dnes ani už nebude. Totální propadák a jen vedro se sluncem. Hlavně, že bouřek mělo být hodně a ne jen v SV půlce, což jsem mimochodem zmiňoval už ráno. Dle ICONu má u nás spadnou to neděle 23:59 42 mm a COSMO 0! Realita bude do 1 mm. Praha si zase užila, co na to říci.
F4 Hele u nás taky nic není a dnes už to vypadá že nic ani nebude snad jedině by se mohly udržet ty bouřky nad Moravou ale už to začíná slábnout a jde to tak pomalu že by to bylo u nás až někdy v 21:00 lepší to však bude zítra to si převážně užije JZ část Čech ale i k nám dává Aladin bouřky tak jsem zvědav, dnes pro nás nic neměl a zatím mu to vychází
U nás dnes také nebylo nic, vše nás obešlo. Zítra nám Aladin nedává také nic, ale ten bouřky předpovídat moc neumí, zítřek je ve hvězdách, buď budeme mít štěstí a nebo utřem nos.
U nás asi 10 minutový deštík střední intenzity, pár blesků. Nejhrorší na celém tom byl vítr, který byl předtím. Snad budeme mít na bouřku štěstí zítra, takové nic blesky a hrom někde zdaleka je "nuda". O kroupy nestojím.
jack Měl si výhodu, že se nad tebou vytvořilo červené jádro. Nad Hodonínem se to všechno tím vichrem rozfoukalo...Ale ted prší, což je sice fajn, ale není to až tak potřeba, já chtěl prostě bouřku pršet by mělo možná trochu jinde...