Hurec já jsem napsala , že takto to má být, přes den hezky sluníčko a večer bouřka ano těším se jako malé dítě, ale né jen na blesky ale i na to že budu moci ven k vodě a večer se ochladí. psala jsem to před upřesněním výstrahy, takže jsem nečekala, že ji zpřísní protože oranžová pro mě a mého přítele znamená boužel pohotovost. On je hasič a já jsem vodní záchranář plavčík.
Dolni Hbity pomerne slusne intenzivni prehanka, cekala jsem max par kapek, ze to utece na vychod k rece...vitr mirny, celkem dusno. Smerem na Kamyk tmave sedivo.
No, ted uz je to regulerni slejvak. Hrom byl slyset cca 2x.
Aktuálně máme dle nové předpovědi srážek in-počasí (resp. překlopené předpovědi ICONu) 80% pravděpodobnost na srážky. A doslova nikde ani mrak, zatím to ICONu vůbec nevychází.
Noo, příbramsko a brdy se s tím taky nemažou. Tady zatím ani kapka, zatím jen koukám, jak je pár kilometrů na sever naprosto černá obloha, ale myslím, že každou chvíli sem taky něco přijde. A to bylo celé dopoledne zataženo. A nyní tahle intenzita bouřek.
Kladno paráda, příjemný teplý déšť, teď jsem vylezl z bazénu, déšť je teplý jak ta voda v něm..Před deštěm +28,5 teď 23,5.. dobrý.. ale škube se to, jde na nás modrý "oko"...
jack Netrefí, nejen že se to nehýbe, ale ani to nejde naším směrem. Škoda, zase to všechno obejde JMK po hranici z každé strany... Ale třeba mě to ještě překvapí a bude solidní bouřka...