Frantis95
Sotva si to dopsal a už ji tam za chvilku máte.Je to pěkně vidět z webové kamery.
Diskuse o počasí Déšť a bouřky od 2.6. do 8.6.2020
V Německu už se to taky rozjíždí.
Predators2
Nakonec z toho nic moc nebylo, jedno jádro šlo západně, druhé jižně, tady jen neměřitelně pocrcalo, ale co, bude aspoň vyšší vlhkost. Vzdálenou bouřku si ale na rozdíl od Ondrise připsat nemohu, tady jsem neslyšel ani náznak hřmění, obě jádra k nám došla až ve stavu přeháňky. Ale u tebe to vypadá docela slušně, z Německa leze docela pěknej srážkovej koláč s možnými bouřkami i ve více vlnách, to by něco mohlo klapnout, i tady by to nakonec mohlo dopadnout, pořád je ještě času dost.
F4
No trochu bych to klidnil s tím zase, letos tu zatím byla 1 bouřka, pokud nepočítám údery do vysílače Cukrák nebo Žižkovské věže, a že by se k ní vícekrát schylovalo, mi také nepřijde. A s tím deštěm, podívejte se třeba na takovou Ostravu a okolí, to je podle mě nejdeštivější město poslední doby, jakápak Praha, že jsme měli v květnu na déšť štěstí neznamená, že zde hodně prší.
Edit: přeháňka V od nás viditelně rotuje, pod základnou dochází i k vytváření kondenzačních vírů
PatrikMO
Směr je dobrý,ale trochu to slábne.Spíše se tvoří slabší jádra.
Tak jsem se také rozhodl tuhle diskusi opustit. Důvod je prostý - nic se u nás neděje, od začátku roku zde nebyla jediná zajímavá situace, žádná bouřka, prostě nic a vypadá to, že to takhle zůstane i nadále.Takže si myslím, že je lepší diskusi opustit, než abych psal pořád příspěvky, ve kterých si stěžuju, na to už je tady uživatelů dost.. Přeji vám tedy hodně štěstí do života a aby u vás bylo tak, jak si to přejete.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.