F4
Proč ne?Už se blýská.
Diskuse o počasí Bouřky od 9.5. do 11.5.2020
Sněžník
Ne proč jako nechápu ten váš důvod proč odejít, to by jsem mohl odejít kvůli Dawovi i taky ale neudělám to už jsem tady přes rok a nechci In Počasí opouštět a divím se že ten Dawe nebyl už zablokován pravda je že poslední dobou přispívá méně a aspoň nelže jen si stěžuje ale jeden čas tady opravdu lhal např to že u něj bouřka nebyla a přitom byla
Tak u nás dnes model ICON předpovídal pouze 0,3mm a nakonec z odpoledního deště+vzdálená bouřka to dohromady dalo 2,7mm. Sice to není bůhví co ale i tak jsem spokojen. Teď je polojasno a teplota je14°C a trochu se dělá mlha. Uvidíme co zítřek ale to ochlazení to bude docela masakr, ještě dopoledne má být až 20°C a večer pouhé 2-5°C a silný déšť (možná by mohl být podle modelu GFS i déšť se sněhem, tomu se mi ale moc nechce věřit). Snad zítra spadne aspoň 20mm.
Sněžník
Je docela škoda, že jsi In-Počasí opustil, byl jsi tu docela aktivní a odcházet kvůli jednomu uživateli je docela zbytečné, tak ahoj a hodně štěstí do života.
U nas taky mlha jako mliko, ale rychle se to rozpustilo.. Je teplo a dusno, pradelna, nicmene nam sem uz najizdi vysoka a stredni roztrhana oblacnost od jihu.. Snad se to jeste bude rozpoustet..at je po poledni nejake CAPE..
Tohle je strasne osemetna situace ohledne predpovedi mnozstvi a rozlozeni srazek..Muze se stat ledacos, klobouky nutno nechat na hlave a flinty v zito nehazet..
Bude to napinave..
Jsem hodně zvědavý, co z toho bude, protože tady se od rána stále drží hustá mlha a slunce zatím nemá nejmenší šanci to prorazit, navíc je úplné bezvětří, chvílemi z toho dokonce mrholí. Aby to nakonec nebylo jak někde v Anglii, že se mlha rozpustí až s přicházejícím deštěm, to by bylo docela hustý. Jak to vypadá nahoře nad dekou? už se to kupí?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.