Anonymní
Bouřky tam budou vznikat. Ta co zasáhne Čechy vznikne ve Švýcarsku.
Hanz
Až k ránu, ale může se jednat již jen o déšť.
Diskuse o počasí Bouřky 7.8. a 8.8. - sledujeme on-line
meteo online
Mám jeden dotaz,budou silné bouřky i na jižní Moravě konkrétně Hodonínsko.Moc děkuji za odpověď.
pocasi v dubnanech
Zítra odpoledne se tam mohou vyskytnout, ale bude se jednat o plošně malé buňky, silnější bouřky se očekávají v Čechách (v noci na zítřek).
Dobrý den, zajímal by mě stav nad centrem Hradce Králové. Kdy by měl a dorazit tam. Většinou se to centru vyhne a nebo je to jen chvilková záležitost. Děkuji, L.
Kdy budou bouřky na jihovýchodě středních čecj konkrétně na Benešovsku
Lenka
Dobrý den, nad ránem. Pršet klidně může jednu až dvě hodiny. I v sobotu by potom mělo být hodně oblačnosti s přeháňkami. Až v neděli se vrátí slunečnější počasí. Teploty v neděli budou kolem 24°C.
Petr Gregor
Kolem půlnoci už by mohla být pozorovatelná blýskavice (ty by dneska měly být pěkné), samotná bouřka sem dorazí po 02:00.
Díky
Dobrý den.CHtěl bych se zeptat jak to konkrétně bude vypadat na karlovarsku okolí toužimska.Pokaždý se nám to spíše vyhne.Děkuji za odpověd.
Míša
Podle nejčerstvějších výstupů z numerických modelů, by se vám to vyhnout nemělo.
Zasáhne to také Vysočinu ? Konkrétně Žďár nad Sázavou ?
zasáhnou silné bouřky v noci také hřebeč u kladenska ?a když jo tak kdy to asi bude?
Anonymní
Po půlnoci
pavel
Zřejmě ne.
v noci se bouřky nebudou rozpadávat? jak tomu bylo minuly týden z pátka na sobotu.
Připravil jsem pro Vás předpovědní mapy srážek:
http://blogy.in-pocasi.eu/povodne/Predpovedni_mode...
takže kladensko silné bouřky nezasáhnou?
Anonymní
Mírně budou slábnout, ale ta situace před týdnem byla úplně jiná.
Anonymní
Mohou kolem půlnoci (ta předchozí odpověď patřila uživateli pavel).
Jak to bude zítra vypadat ve Zlíně odpoledne a večer?
koukal jsem na radal a v jihozápadním německy se začínají formovat bouřky zatím nějak rychle nejdou a kdy přesně dojdou do jižních čech konkrétně do českých budějovic
meteo
na severozapad odkial pridu front? z moravi alebo rakuska? a tie bunky co teras vzniknu oni zaniknu? a potom bude len dazd?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.