chtěl jsem se zeptat jsestli přijdou silné bouřky také na kladensko
Diskuse o počasí Bouřky 1.8. - sledujeme on-line
Anonymní
Ty dnešní by neměly plošně zasáhnout tak velkou část území. Na těch dnešních se očekávají vyšší srážkové úhrny, ale supercely a tornáda by s v Česku vyskytovat neměla. Budeme upřesňovat.
Anonymní
Bouřky by tam měli dorazit v první polovině noci.
Anonymní
Před půlnocí. Jak silná přesně bude, zatím říci nelze.
meteo
kedi sa zacnu vivijat na slovensku prve burky?
tommmm
V průběhu odpoledne, k večeru a večer budou rychle zanikat.
meteo
neviete ake mame prudenie na slovensku ?
Prosím vás,budou bouřky v Podbořanech?Moc díky za odpověd.
Jak silne a priblizne v kolik hodin se ocekavaji bourky v Úročnici (cca 5km JV od Týnce nad Sázavou) Dekuji za odpoved!!!
popopa
Zřejmě budou, bouřky tam dorazí z Německa v první polovině noci.
Anonymní
Taktéž v první polovině noci, zejména budou doprovázení silnými srážkami, může spadnout až 50 mm srážek (platí obecně).
jsem z českých budějovic kdy jsem přijdou ty silné bouřky děkuji za odpověd!!
chtěla bych se zeptat, jak to bude vypadat s počasím v pruběhu večera a noci na frýdecko-místecku. Jak silné budou bouřky?Děkuji
Anonymní
Nyní tam bude jasno, kolem 16:00 začne přibývat vysoké oblačnosti a k večeru by tam měli dorazit.
Anonymní
Odpoledne by se tam mohla vyskytnou bouřka, večer tam bude polojasno beze srážek.
Budou se vytvářet bouřky v Šumperku-Olomoucký kraj s kroupami.?
Moravsko
Jestli budou s kroupami říct nelze - ale kroupy se očekávají jen ojediněle právě v dnešních bouřkách na Moravě.
Jak bude dnes na střední Moravě?
Patricio12
Skoro jasno až polojasno, zejména v severních částech až zataženo a místy bouřky. Teploty 28°C až 32°C.
mno ani čR ,SR sa nic nevitvara je toho malo na to ze prudi vlhky vzuch
chci se zeptat jak ty bořky budou postupovat, přes vysočínu jetly blýž k Středočeskýmu nebo Pardubickěmu,děkuji
a co v Jíčíně nějaká ta bouřka a nezaprší tady a nezaprší
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.