meteo
ale na SR jj
Diskuse o počasí Bouřky nad Německem 28.7. - sledujeme on-line
bude v bouřkách padat i sníh
jestli se v pátek po velkých teplech při přechodu studené fronty mohou objevit tak silné bouřky jako 25.6.2008
ještě jsem se chtěl zeptat ,jen by mi zajímalo jak se mohly onen den takto silné bouře vytvořit a jak často se mohou opakovat?
Anonymní
jestli se v pátek po velkých teplech při přechodu studené fronty mohou objevit tak silné bouřky jako 25.6.2008
To budeme samozřejmě sledovat a předpověď upřesňovat. Zatím to říct nelze. Teď o víkendu (tuším) se téměř srovnatelné bouřky vyskytly nad západním Německem (v jednom městě tam spadlo během hodiny množství srážek, která spadne v průběhu celého měsíce).
meteo
ale pocasie sa meni minuty na minutu
meteo online
Kdy se očekávají bouřky na jižní Moravě,konkrétně na Hodonínsku?
Předem děkuji za odpověď.
a co se týče tak silného větru, který toho dne devastoval na některých místech lesy a střechy se může také objevit?
pocasi v dubnanech
Při přechodu té studené fronty - v noci na sobotu.
Anonymní
Toho 25.6. se vyskytovala i tornáda - jak jsem říkal, zatím nelze říci, jak ty bouřky budou silné (předběžně to vypadá, že se nebude jednat o nějaké výjimečně silné bouřky). Předpověď budeme upřesňovat.
meteo
zas slovensko vsetko obide ach boze
meteo online
Moc díky za odpověď.Tak nějak jsem to myslel že v pátek nebo v sobotu.
Pro informaci jsem to chtěl ověřit.
Anonymní
Do pondelka jasno az oblacno, a popoludní možné búrky, už nielen na severe, ale aj ostatnom území, a od utorka premenlivo, vo stvrtok a piatok bud. tyzdeň aj búrky početnejšie! Do pondelka 4.aug. do 32st., od utorka len 22-25, ledva na juhu 26st.!!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.