Diskuse o počasí Bouřky 26.7. - sledujeme on-line
budu burky dneska silne aj na uzemi slovenska?
tommmmm
Očekávají se tam v severní a východní částech.
mohla by dnes být bouřka i ve V Čechách (Pardubicko, Hradecko)?
Anonymní
Nějaká malá a lokální bouřka by se tam vyskytnout mohla - hlavně v horských oblastech
meteo
a kedy sa budu vitvarat?
tommmmm
V průběhu odpoledních hodin (od 13:00).
Dobrý den,
myslíte, že dnes bude v Moravskoslezských Beskydech svítit slunce?
Momentálně se zde vyskytují mlhy, i v nižších polohách...Děkuji, Na shledanou
M.P.
Naprosto jasno tam dnes nebude spíše polojasno. Mlha se tam rozpustí kolem poledne. Hezčí počasí bude v Beskydech zítra.
dobrý den jsem z jižních čech a těd tu máme jasno steplotami kolem 22 stupnů celzia a vy říkate že přijdou silné bouřky přijdou i sem silné bouřky...
dobrý den jsem z jižních čech a těd tu máme jasno steplotami kolem 22 stupnů celzia a vy říkate že přijdou silné bouřky přijdou i sem silné bouřky...děkuji za odpověd!!!!!!
Anonymní
Ano, odpoledne se tam budou vyskytovat. Ty teploty se na jihu vyšplhají až k 29°C, zítra tam bude až 30°C.
In-pocasi
Jak by mělo být tedy v druhé polovině příštího týdne?
Dobrý den. Jsem z Valašského Meziříčí, právě je tu zataženo, ale naštěstí neprší. Mělo by v našem městě dnes pršet? Snad ne... Obloha ale polojasná sotva bude, že? Děkuji za odpověď.
Anonymní
Od středy očekáváme opět tvorbu silných bouřek. Ve středu se budou vyskytovat jen ojediněle na jihozápadě, ve čtvrtek budou častější a rozšíří se i trochu na východ. V pátek s nimi musíme počítat na celém území. Předpovědi budeme upřesňovat. Teploty se v druhé polovině týdne budou držet kolem 27°C.
Jirka
Pršet by tam dnes nemělo, ačkoliv asi 30 km jižně od vašeho města slabě prší (mrholí). Odpoledne tam bude polojasno. Hezký den.
Jak silne a priblizne v kolik hodin se ocekavaji bourky u nas v Úročnici(cca 5 km JV od Týnce nad Sázavou)
Dik za odpoved!!!!
Anonymní
Sílu bouřek příliš předpovědět pro přesnou lokalitu nelze. Vyskytnout se tam můžou mezi 15:00 až 23:00.
meteo
od ukrajini postupuju silne jadra burok zastihne to aj slovensko?
dobrý den jsem z českých budějovic a máme tu polojasnou oblohu kdy myslíte že jsem přijde bouřka v kolik hodin odpoledne a úplně na východě je oblačná obloha to se rozpadne nebo co stím bude prosím odemište mi spěchá to děkuji!!!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.