Dneska jsem zaznamenal druhý nejvyšší rosný bod za letošní rok, dopoledne jsem naměřil 25,1 °C, možná trochu ovlivněné tím, že jsem včera zaléval. 26.6. jsem naměřil přes 26 °C, také ale po večerní zálivce. Na bouřku to moc nevidím, nemá to pohyb a tady se to jen tak nevytvoří.
igor127 Nějaký vliv tam určitě bude, ale musím podotknout, že stanice je uprostřed zahrady a obklopena stromy, takže když nefouká, tak je šance na dosažení opravdu vysokých hodnot. Když po nějaké době foukne, tak rosňák klesne i o 3 °C.
Sněžník Jelikož máte výstrahu, tak asi ano Ale dnes to vypadá, že na SZ to pojede pěkně a to jen proto, že není výstraha. Nevím proč ani jak, ale výstraha na bouřky vždy u nás brání vzniku bouřek
Sz naskakuje..ten sz kde nemelo nic bejt.. ? (i kdyz cape kolem poledne bylo nejvyssi prave tam..) Omg.. ty predpovedi.. Tak preju at se vam tam zadari!
Jz a jih zabiji ta vysoka oblacnost.. Vyborne to ted naskakuje v pasu mezi Frankfurtem a Stuttgartem.. Silny bourky s kroupama..To by mohlo vytvorit vetsi celek a vecer dolizt i k nam na jz..