Frantis95 Zabralo to pěkně po tom, co jsem si postěžoval Tady se také blížíme 20 mm, intenzita je dobrá. Škoda, že to za chvíli skončí, ale i tak pěkný výsledek nakonec.
F4 Jaké jsou vedra u vás, ty 20tky co tam jsou již pár dní? Stav se u nás, my máme den co den 30 a jasno. Čechy jedou ve velkým stylu na to, že na Moravě měli být silné bouře
TOMAS006 Jak je možný že já blýskání ještě nevidím? vždycky když je to na hranicích tak už jde vidět jak se blýská a ted už je to za a nic.. asi dohlednost?
No vypadá to zajímavě, teď už i u Prostějova něco vzniká.
Estofex píše: Během pozdního odpoledne a noci se očekává na JV. moravy rozvoj silných bouří.
No pozdní odpoledne už dávno bylo, ale noc se teprve blíží, tak uvidíme.
No a CTRA má taky zajímavou předpověď: Rozvoj konvekce čekáme spíše až na večer, a to nejdříve na Vysočině. Později večer a v první polovině noci lze bouřky očekávat i na Moravě a ve Slezsku.
Tak to 1. pásmo mě mine. Směřuje moc na severovýchod. To spíše zasáhne sever Olomouckého a Moravskoslezského kraje. 2. pásmo už směřuje dobře a mělo by mě zasáhnou někdy okolo 3.4 ráno, ale už spíše v podobě deště než bouřek.
Od nás aktuálně pozorovatelná intezivní blýskavice z bouřek na Vysočině, vždy zasvítí půl oblohy a už jsem viděl i pár cg blesků. Dneska se možná moc nevyspím.