Fstorm
No tvl, ale já jsem v JČechách v Třeboni, JČechy jsou úplně jiná liga, přejedu hranice Moravy (Dačicko je historicky samozřejmě Morava) a všude jen kůrovec a lány zemědělsky ždímané krajiny, tady naprostá vymazlenost, Lužnice+Svět, voda kam se podíváš, samý parky+lázně+říčky+remízy+nevykácené lesy, přitom rovinatá placka, jaktože to tady jde a u nás ne?
Diskuse o počasí Bouřky a déšť od 11.7. do 14.7.2019
Tam to někdo leje kýblem nebo špatně nastavený srážkoměr?
https://www.in-pocasi.cz/aktualni-pocasi/otinoves/...
Zatím je to velká slabota.Ani v Německu to za moc nestojí a to už je co říct.
Milan
Pravda.Doufám že mu výjde i poslední výstup.Jestli jo,tak se mám na co těšit.Už se ty bouřky okolo Dráždan vytvořily.Snad nezhasnou příliš brzo.
F4
V okolí Dráždan se prý vyskytlo tornádo.
F4
Nakonec ale máte alespoň těch 10 mm, možná i trochu víc, podle okolních meteo stanic, na tu bídu co byla dlouhé měsíce to přírodu osvěžilo, a řada míst v suchých oblastech osvěžilo, můžeme říci že tahle fronta byla z těch všech posledních nejpovedenější.
Baumrtnik
Dívám se na meteostanici Frýdlant na severu čech a za dva dny přes 18 mm, to není zrovna málo a okolí má i víc...
Tak moje oblast od rána 6 mm. Od začátku týdne 12 mm. Patříme mezi oblasti s nejnižším srážkovým úhrnem v Moravskoslezském kraji. Hlavně sevení a východní část města má i 20 mm srážek od rána. Aladin nám ještě na noc něco dává, takže bychom se mohli přehoupnout i tady přes 20 mm od začátku týdne. Zítra také hrozí přeháňky. Ale jak jsem říkal, je to dneska docela o štěstí. U mě spadlo od 12. hodiny 4 mm v Petřvaldu a Bohumíně, což je asi 10 až 20 km ode mě až 25 mm srážek. A západně od Ostravy v Oderských vrších i 30 mm.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.