Diskuse o počasí
Bouřky 1.7.2019
Střešovice...ani jsem si nevšimla, že by spadla jediná kapka
lukashrn Já vůbec nic
dawe Jo, trefilo nás to opravdu moc hezky, dokonce tak přesně, že nespadla ani kapka. Kdepak je zakopanej pes?
Tady pršelo asi 5 minut, párkrát zamřmělo a napršelo "krásných" 0,4mm po třech týdnech bez deště.
Na mě se zase valí tma ze Šumavy a jemně to duní z dálky, snad nás ted ta bouřka trefí přesně
Hmm, tak se neco dalsiho v Cechach vytvorilo, ale to nas jen lizne...tak to jsme si moc nepolepsili... No aspon stredni Cechy neco dostali...
Svoby01 ale nějaká část Prahy dostala určitě aspoň těch 10mm.
Už ani nedoufám , že Pardubice něco trefí dnes... Už 3 neděle tu nepršelo a ten vzduch je pěkně k ničemu.
Na radaru nic ale je tady pořádný to je dobře a ochladilo se na 23,3°C
dawe To pochybuji, jsem na Florenci a tady spadly 3 kapky. Hned to všechno odešlo a sílí až dále.
Tak u nás teda zklamání. Sice brutální větrná smršť, která mi na zahradě polámala jabloň, nárazy byly přes 20m/s. Byla spousta blesků, nástup bouřky impozantní, ale jaksi se zapomnělo na déšť. Máme 0,2mm, neskutečné... Akorát škody a večer aby člověk zaléval...
jack U nás jen prudký vichr, prachu jak přči písečné bouři na poušti, hřmí, černo dookola ale dle radaru nás to hlavní mine...musíš dívat slovenský radar, český blbne
dawe Někde ve východní části určitě něco spadlo, nicméně s těmi 10mm bych byl opatrný, to si myslím, že nebylo nikde po Praze
Kolem nás všude kupy a tma jak v řiti duní tu ze všech stran
U nas Bukovany na Hodoninsku vichr a prsi
Olomouc, přímý zásah. Jinak Tovačovsko dráty a stromy se běžně valí po cestě.. Masakr.
Tak jste si to Moraváci zase vyžrali... blahopřeji.
Igore Tady narěstí bez větru,ale už to asi konči a zase se tlačí ale i tak nějaký 3 mm to dalo
Svoby01 možná že k Vám ještě něco dojde dneska..
jack u nás už je vichr mírný, leje, ale bez blesků a hromů je to nuda strašná....
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .