Tak zase kulový, fronta je rozbitá, srážky nekompaktní, Aladin beze srážek. Fronta vyjíždí k SZ, než aby postupovala od JZ. Akorát typický jev - vichr a ochlazení na sucho, při 13°C už se těžko nějaká bouřka vytvoří. První letošní velký propadák.
Vzdálené dunění hromu, 0,1 mm srážek za dnešek, ze včerejškem, jak jsem již psal, mám tedy zalitou zahradu celkem 100,1mm, paráda.., jinak se zved docela slušný fičák, takže vše po dnešním minidešti již oschlo..
Tak paráda, za tou první minibouřkou, přišla druhá, výživnější, od cca 20.00 docela běkná blesková show, a doteď hezky prší, jsem trošku spokojen, ne moc, ale jsem skromný.
Tak paráda, za tou první minibouřkou, přišla druhá, výživnější, od cca 20.00 docela běkná blesková show, a doteď hezky prší, jsem trošku spokojen, ne moc, ale jsem skromný.
Tady asi 1 mm, na východě Prahy nula, na západě v úzkém pruhu napršelo solidně, tam bude mezi 10-20 mm a to ještě prší. Aspoň se trochu spláchl prach, ale celkově fronta naprosto o ničem. Aladin tam na pondělí maluje přívaly na Moravu a Vysočinu, to jsem zvědav, co z toho zbyde do pondělí ráno
Ondra83 Potvrzuji, Praha Dejvice asi 10ti minutovej splachovák, všude tečou řeky, mohlo napršet tak 10 mm. Praha Lipence jen 4,1 mm, samozřejmě ale lepší než nula.
Samozřejmě jsme zase mezi těma pruhy, takže prší na Z i na východ od nás, to je k podělání tohle. Zase byly velký voči. Musel by se stát zázrak, aby ten pruh na hranicích zesílil a posunul se k SV.