Marek H. Nemají se z čeho tvořit, když celý den je modrá obloha a jen sem tam mráček Každopádně to jde od jihu, to většinou jde přes Německo, chtělo by to aby začaly chodit bouřky od Z až JZ, to potom stojí za to, ale doufám že se proudění od západu dočkáme dřív než na podzim.
Tak se zdálo kolik přes náš přešlo deště a opak je pravdou, díval jsem se na radarové odhady srážek a nestačil jsem se ďivit unás 0,0mm u Ondráše 2mm a na jihu 5mm.
No a to měly být v noci a ráno nejvydatnější srážky. Během dne už žádné zázraky nečekám, ale kéž bych se mýlil
No já doufám, že to vyjde ICONU a na západě Čech v noci z pondělí na úterý pořádně zaprší a i na další dny to vypadá na nějaké přeháňky a bouřky, takže můžeme jen doufat, že naprší co nejvíc. A můžete být rádi za těch pár mm, tady u nás není na obloze ani mráček...
Oficiálně už můžu říct, že se dnes na území ČR nevyskytl žádný výboj... Nízká šance na bouřku je ještě v pondělí a úterý, ale stejně mám takový pocit, že nic nebude.
Čechy se podle nynějšího aladina mohou těšit v pondělí, úterý a určitě i ve středu na celkem silné přeháňky a bouřky.
To už není apríl, ale fakt jestli se to ale do pondělí zase nezmění. Pro nás to taky vypadalo ve čtvrtek parádně že spadne 20mm a skutečnost 5mm směšné, ale aspoň něco ale tak na tu trávu
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.