Ja doufam, ze nejhorsi za nama... Proud vypli dost brzo, tak v pul sedmy, po 45min zapli a od ty doby jen vypadek na cca 5 minut. Poryvy chvilema fakt silny, ale mereni nemame.
Na Pardubicku fouka pekne, ale na nejaky skody to neni zatim. Elektrika vypadla 2x a meli jsme to i s peknyma zableskama, jelikoz mame vedle obce menirnu
Tak u nás vítr největší většinou v noci, jak ze soboty na neděli tak z neděle na dnešek. Pršelo krásně v sobotu v noci a i v neděli skoro půl dne, nádhera. ale obrovský. Naštěstí bez bouřek
Marek H. Správně, to je dubnové počasí jak když vyšije, prší, sněží, bouřka, sněhová krupice, do toho sluníčko, vítr.... obzvláště březnový bude ten opětovný horký závan o víkendu..jinak budiž počasí pochváleno za ty srážky, dobrá práce!
Od soboty zde napršelo krásných 24,9 mm srážek. Včera k večeru nás navíc o kousek míjela bouřka (letos již druhá). Hřmění bylo poměrně časté, ovšem celkově bouřka nebyla pozorovatelná díky mlze...
Kde elektrika vypadla? ... U nás teda nevypadla vůbec - a to jsem taky v kraji. Upřesni si v profilu odkud jsi - jinak to nemá smysl psát paušálně něco o kraji.
Aldan Těžce závidím, u nás za včera 7,7mm a dnes ze 2 sněhových přeháněk 0,8mm. Jako lepší jak nic, ale oproti vám se to nedá srovnat, o bouřkách si mohu nechat zdát úplně, doufal jsem přes 10mm, takže jednoznačně zklamání.
palma Také jsem byl překvapan z povědomého hlasitého projevu špačků a zahlédl je na blízké louce. Teď ale čtu, že běžně přilétají během února až března. Nic méně kam zmizeli teď mi není jasné. Asi letěli hledat jaro jinam Jdu vyházet sníh z cest....
ROFA No taky jsem teď o ně více jak 24 hodin ani nezavadil, kupodivu, jak se vítr trochu zklidnil v podvečer se už ozývali z kraje lesa, až to místo špačků budou hejna papoušků, budu to považovat za varovné znamení toho, že pan Klaus nemá s tím neoteplováním pravdu.., jinak tu padalo všechno vločky, krupky, déšť..ale nic nemusím odhazovat, zustalo jen namoknuto, ovšem v lese je to o průser, další zlámané větve, pár vývratů jsem taky zahlédl, a to má zase fouknout.