Diskuse o počasí Bouřky 23.8. a 24.8. 2018
Stranik
Zas tak úplně mimo né.Nečekal jsem moc bouřky na V Moravy,ale jinak se bouřky vyskytují tam kde měly.
No u nás nic, takže zatím se jen trošku ochladilo a už není nad 30, to je po několika týdnech celkem zázrak. Bouřky se utvořily až za Hodonínem a marně zatím čekám, co sem přijde, nuž je celkem zataženo takže to bude problém - taková jedna z posledních šancí na pořádnou bouřku a nic... v Rakousku se nic neděje a vše ostatní je pro nás blbým směrem...
miky1234
Souhlasím s Vámi. Na Kolínsku opět nic, jen dopoledne slabší deštík, ale bouřka žádná.
Ostrava akorát mi to vystrašilo kočku. Zafoukalo zahrmělo. Ochladilo se na 26 C a výsledkem jsou žádné srážky. Snad se ještě něco se vytvoří v Oderských vrších. Můj odhad byl pro Ostravu 20-30 mm. Nezačíname teda moc dobře. Na Čeladné prý padaly malé kroupy a už tam přes hodinu lije.
Nechce se mi věřit,že z Německa k nám sem ještě něco menšího míří.
No já jsem dnes byl ve Zlíně a tam to bylo hotové peklo, silná průtrž blesky no prostě mazec. Hasiči houkali možná nějaké vytopené sklepy atd.
Přijel jsem domů a všechno tohle nás jen těsně lízlo takže nebylo ani pod stromama popršené, celkem mně to naštvalo, ale jak koukám na aladina tak by toho ještě u nás mohlo spadnout dost.
V neděli by u nás mělo trvale pršet jen asi při 15 stupních a navíc je u nás pouť tak z ní asi nic nebude, ale já budu rád že konečně zase pořádně zaprší.
Včera to v Rakousku bylo velice zajímavé:
http://www.no...rakousku.html
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.