radek4545 Určitě bude, na Pardubicku a nad Šumavou už vznikají přeháňky a ty budou postupně přerůstat v bouřky. Být Vámi tak dnes nic neočekávám, ty mraky u Vás zabraňují prohřívání povrchu, takže CAPE bude nulové. Ale třeba se to ještě změní, je to jen můj názor.
U nás nic dnes už se to neprotrha ... já jsem spíš zvědav jestli tomu aladinu vyjde dnes nedává nic zítra nic až v noci pro Východ Jihočeského kraje a neděli nic moc
Dle mého názoru to Estofexu u nás dnes moc nevyjde, silné bouřky se mohou tvořit prakticky kdekoliv. Teď na čt24 říkali, že v noci má přes Moravu přejít pás výraznějších bouřek z Alp. Jinak dnešní úhrn z ranních přeháněk činí 1,8mm.
radek4545 Koukáte se vůbec na jiný model než jen na Aladin? A vůbec, čhmú hlásí pro Jihočeský kraj bouřky až pozdě odpoledne a večer Jinak ta oblačnost se začíná protrhávat, tady už svítí slunce
Myslim..ze ten model na srazky co je tu..je jeste mnohem horsi.. nez nejakej aladin...vzdycky strasne prehani...pro nas dava srazky imrvere a nikdy neprsi..jak tam neni aspon 10mm za 3hod...tak nikdy nic neni. Aladin pro mas srazky dava opravdu jen vyjimecne...a taky realita je taky takova.
logitech No tady je to taky katastrofa. Nejlepší je, že to mění z hodiny na hodinu, kolikrát až už je bouřka tady napíšou, že tady bouřky budou... mazec Fakt si kolikrát připadám,že neví absolutně nic ...