Diskuse o počasí
Bouřky od 7.6. do 12.6.2018
Tady běžný letní déšť, který se dříve obešel bez výstrah. Źádné rodeo se nekoná. Dávám mu ještě tak hodinu a bude po všem.
tak jsme měli štěstí, že nás předtím netrefila supercela a ted opět krupobiti .. naštěstí ani vítr nebyl. Ale ty blesky.. to bylo něco neuvěřitelného. takže po X letech silná bouřka.. A jak jen málo stačí .. Stačí ten střih.
U nás taky jenom déšť, čekal jsem teda něco jiného
No pěkně se to na nás žene.
O půl 2 to je u nás snad to vydrží.
Biochemik jo jede to rychle už je vidět jak se blyská
koukam,ze pardubicko je v ocekavani snad to vydrzi,zatim se to zda vypadat slibne
Biochemik To se těš bude to pěknej mazec. už i náš kavkazáček zalezl do boudy a já zalezu do peřin
cewr Musí. Zatím nic nevidím ani neslyším. Ale za hodinu je to tady a radar zatím vypadá dost slibně.
No zase tak hrozny to neni. Vitr zadnej. Hlavni projevy silny dest a blesky
Ono to často dost zeslabne o Vysočinu , Žďárské vrchy. Tak uvidíme. Ale co já pamatuji, nejlepší bouřky ,byly většinou z jihu a jihozápadu.
Martin Nebola K nám jde to silnější jádro. Mě jde hlavně o to aby pořádně zapršelo a viděl jsem nějaký ten
Biochemik pravda,rodice vzdy rikali: nejhorsi bourka je od Chrudimi
Biochemik tady je blyskavice super každé 3 vteřiny. za chvilku se to rozjede.
V Praze bouřka průměrná, blesků moc nebylo na naší straně, ale jeden mi uhodil pod 100 m...krásná šlupka. Ale lije teda brutálně i když odrazy už jsou jen oranžové.
Přesně co jsem čekal, kraťounký slejvak a závistivě koukám na blesky nad zbytkem Vysočiny,u nás o ničem.
prší,jinak klidno, ani vzdálená bouřka.Vodu dnes dostane asi většina míst v ČR a to je dobře.Jen né záplavy a ničící kroupy.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .