Diskuse o počasí
Bouřky od 7.6. do 12.6.2018
Dnes opět nic jen něco málo na Šumavě tak uvidíme večer nebo noc . Zatím to vypadá na víkend propadák ...
U nas na pardubicku sice do 5mm...ale aspon neco... jeste se neco tahne od Svitav....treba jeste neco prijde.
alka Já teda vidím že to spíš jde pryč kde vidíte že se to sem tlačí?
Blitzortung mě celkem sklamal. Slyšel jsem teď z bouřky přes 30 hromů a on tam dává asi jen 10 blesků.
Ta linie ve středních Čechách vypadá slibně,možná že dojde až sem k nám.Praha to taky pěkně schytává.
logitech Jo už se to sem žene.
U nás se ted kupí 1 mrak a vypadá dobře ale k čemu mi to je když to bude stát na místě
Deset minut šikmého přívaláku a dva litry protekly skrz ZAVŘENÁ okna.... super zábava jo a bazén je napuštěný
V Kralupech je už 20 minut přívalový déšť
Tak když jsem v Praze, jsou bouřky na jihu. Když jsem na jihu, jsou bouřky v Praze a takhle furt dokola. Jestli letos zažiju aspoň jednu přímou bouřku, bude to asi zázrak.
Tak tady opět bez bouřky ale srážková předpověď 0,1mm vyšla stoprocentně. Gratuluji.
Můžete mi říct proč se to nakupí a rozplyne? co tomu chybí nebo co? vždyt mají být podmínky dobrý
Už se to ženě, směrem na Louny mega obluda
NesQuik Treba se dockame. Ted by se tu mel zvedat Cape a okolo je videt, ze to jde nahoru. No uvidime treba taky nic nebude.
Budejcak No, doufám že něco bude.. už mě to s... čekat celý den na bouřku jak idiot
No jo, Čechy zase jedou. Horské polohy ani nepočítam, tam jsem to očekával..
Krásná bouřka a napršelo už 20mm. foceno když jsem se vracel domů.
NesQuik No to mi povidej. Nejvic me sere jak se to tu vzdycky tak nejak podivne staci. Hold divna lokace.
U nás dneska 13.5 mm, takže jsem spokojený.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .