Diskuse o počasí
Bouřky od 22.5. do 25.5. 2018
Opravdu krásné CG blesky i u nás, bouřku s tak velkou bleskovou aktivitou nepamatuji
Blateňák je to tu nádherné nevím co fotit a točit dřív je to ze všech stran a míří sem další
Hromák Já nefotím, sleduji Robinsonův ostrov
Plzeň jih hlásí zatím nic. Vše se žene na Tachovsko. A to jsem se těšila na pořádnou bouřku.
U nás jen vzdálená bouřka, ale podařilo se mi něco nafotit...
No sláva, nakonec přecijen neochotně cosi přišlo a zapršelo. Vždy ale šla bouřka jen kolem a lízala. Tak snad ještě něco příjde i kloudně přes nás. Noc bude asi zajímavá koukám pokud se to honem nerozpadne.
Tady v příbrami nestihne odejít ani jedna bouřka a je tu další
V dálce už se blýská a je slyšet hrmeni, ale ta hlavní buňka půjde asi spíše zapadne kolem Stankova na Tachov
Fajfy94 A kam dál? Dojde k nám?
Stranik Tak to ti nepovím dneska je to takový všelijaky ale celý ten systém má váš směr
na té moravě se to mění v déšť, ale doopravdy veřím že tady ve středních a jihozápadních čechách budou bouřky aspoň do 2 do rána
U nás nic významného, odpoledne sice zabouřilo a bylo vidět i pár pěkných CG blesků, ale jádro šlo opět mimo V noci se to zřejmě zas rozpadne, než něco stihne dorazit... No, jsem zvědavá na zítřek...
Neuvěřitelné. u nás byla bouřka první bouřka letošního roku
další sem míří. To je neskutečný od začátku jedna jedinná bouřka co nás vzala jinak všechny šli kolem a dneska ? už 4 přímý zásah bouřku a jdou další
Hromák No jo vy si jich užijete dneska až moc doufám že zítra bude to stejný tady u nás
děláte machry ale Srch přes 1400mm dneska
Hromák kam se hrabou deštný pralesy v Jižní Americe
PatrikMO Asi nové moře vzniká
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .