Mirko---14 rokov----Košické Olšany
I napriek tomu, ze bo lcyklon Emma, v KOsiciach to bolo najpokojnejsie, ale orkan Kyrill aj tak najlepsi!
Diskuse o počasí Búrky na území Slovenska
boze shmu vidalo vystrahu na juhozapad a tam teras nic neny a na severe a severozapade a vychode ta burkova činost rastie
Anonymní
Tu, ked sa pozriem na zapad, severoz., sever tak fakt ta burk. oblačnosť rastie. Si zo Ziliny? Ako je u vas? U mna je poloblačno kopovitou oblačnosťou, u vas uz je oblačno nedajbože zamračené?ako?
Tady je oblačno až zataženo a podle radarových snímků jdou k nám od jihovýchodu nějaké bouřkové mraky,zatím jsou ještě na Slovensku,ale myslím si že tak do 2 hodin dorazí i sem,jestli se po cestě nerozpadnou.
mirko---14rokov---košické slšany
hej som u nas zamracene okolo nas ciernava a hrmi poriadne mame jv prudenie tak ide odtial burka a poriadna
Anonymní
Daj vediet Tom, ked sa u Vas nieco stane. Dobre?
MOmentalne silno prsi v bRATISLAVE
Ale od SZ prichadza husta oblacnost, prudenie vzduchu tomu este pridava, takze naizaj, burka v Ziline bude"""
puma979 meteoexpress
A.....bude daco aj tu?
puma979
meteoexpress
uz sa ja deje nad ceirnimi oblaki je taka slaba zelena a blieska sa moc a zacina liat sama ciernava tma az vipinam pocitac potom napisem co to bolo pa zatiaL
Ked sa pozriem von cez okno, tak vidim mraky typu kumulus a stratokumulus, ked mraky naozaj postupuju od SZ, tak potom moze byt nieco s najväcsou pravdepodobnostou, lae zatial sa na nas nieco chysta od Popradu, kde je prehanka, do Ziliny postupuje burkova oblacnost, ...zatial ano, bude nieco-
Anonymní
Maj sa, opatruj sa, ak oso mpovedal, nieco sa uz chysta an Zilinu, to intenzita az taka ako bola v nedelu pred mesiacom v Kosiciach, take nieco nebude.
Anonymní
puma979 meteoexpress
naživo video z žiliny: http://ucebne.uniza.sk/main.php?page=webcam&we... ---naživo, hore je čas aj datum, a je to video naživo, ajnapriek tomu, že CAS JE O HODINU DOZADU!!!
nejde to!
Ked sa dobre pozeram, a ked sa nieco nezmenilo spred pol hodiny, do Ziliny smeruje burkova oblacnost s miernou intenzitou, nie so slabou"
NIelenže ej v Ziline burka poriadna uz tera, ale chsta sa hned dalsia, nova burkova oblacnost postupuje z Moravy CR. Do KOšíc ako som hovoril, smeruje tiež búrková oblačnost, zatial len slabej intenzity, ale predsa nieco!
Sorry, prepacte, zistil som, ze burkova oblacnost postupuje od juhu na sever, co znamena, ze tato burkova cinnost sa vytvara aj pri Kosiciach, vo Volovskych vrchoch.
Žilina[/b[b] - po búrke
ano v žiline je po burke lialo tu mozno tak 25mm ale blesky boli poriadne a vietor v narazoch aj 70km mozno este nieka burka pride
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.