Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes se často ukáže slunce, zítra dorazí teplá fronta

Diskuse o počasí búrky - dnes?

Anonymní
# 20.05.2008, 14:25

URL

Anonymní
# 20.05.2008, 15:07

yoyo
fuuha a smeruje akurat na zapad SR ze

Anonymní
# 20.05.2008, 15:12

no skor ide na stred SR

# 20.05.2008, 15:34

Do ČR ta bouřka asi nedorazí neboť je ještě dost daleko,i když postupuje k severu tak než dojde k nám tak se pravděpodobně rozpadne.:prsi: :) ;-)

Anonymní
# 15.07.2008, 20:24

vsetci ste magori a jebete si šipki do riti :!!: :!!: :) :) :) :) :blesk: :blesk: :blesk: :blesk:

Anonymní
# 15.07.2008, 20:26

jebal vas moj jesko do chlupatej riti :!!: :!!: :!!: :!!:

531
# 15.07.2008, 20:59

jebes moju mamu TVOJE MÁMA PORODILA DEBYLA VZKAŠ JÍ TO.

Anonymní
# 15.07.2008, 21:29

jebes moju mamu :sa uvedom co pises chory sa daj liecit schyzofrenia:!!: :!!: :!!:

# 15.07.2008, 21:32

Anonymní
ja uz som poslal staznost administratorovi, ze je tu spusta vulgarizmov, ved z ničoho nič tu sa začalo nadavať, a bola dobra diskusia!!!:!!: :!!: :!!:

Anonymní
# 15.07.2008, 21:34

mirko 15 rokov kosicke olsany on neni normal to nepatri k pocasiu

# 15.07.2008, 22:13

mirko 15 rokov kosicke olsany
Tato diskuze byla velmi dobrá,do té doby než se tady začali diskutující mezi sebou hádat a to pořádně i s nadávkami.Snad to Administrátor aspoň trochu vymaže ty nesprávné příspěvky.:) :)

# 16.07.2008, 00:09

áno s vašími mienkami okrem toho v strede d toho so tak škaredo nazval je to viac než poľutovania hodné na akú nízku úrveň len za účelom zvidteľnenia sa a ukázania na seba je viac než na zaplakanie žu sú aj taký ľudia ktorý bez toho aby v jednej súvislej vete nepoužli nadávaku tak rozprávať bez ich priameho či už nepriameho vyslovenia ich nevedia nič povedať a nielen do tejto ale do niakých diskusií takéto veci a na túto pôdu nepatria aj ked je demokracia a sloboda slova ale používať nadávky v každom príspevku a vete čo napíšem ešte k tomu z ničoho nič ako blesk z jasného neba to je viac než pováženie priatelia až sa my pri tom všetkom zastavuje rozum!!! Tak vyvarujme sa spoločne predídme hádkam a rôznym nezmyselným až banalnym konfliktom a rôznym zbytočným a oplzlím slovám teda vulgarizmom ale každý sme nejaki no kto je ale až takíto neslušný čo nikomu nevie prísť na slušné slovo a na mneo ako tu tento tak tu ten nemá čo robiť medzi slušnými ľudmi ktorý tu chcú debatovať o tom o čom bola táto stránka a web vytvorený tak ale radšej na takýchto ľudí ani pre náš kľud a osobnú pohodu a mier na duši ani radšej nereagujme a oni zmiznú sami ked ich to prestane baviť otázka je dokedy to tak bude radšej by som to nechal na správcovy stránky nech s tím naloží ako treba nech nám tu spravý aký takí a zaslúžený poriadok ešet aj ja sa vám úprimne ospravedlňujem že píšem dlhé texty a vety teda výlevy z pocitov čo mám a čo vám chcem asi za každú cenu povedať a do podrobna teda až do najmenšieho detailu opísať a vysvetliť ale preto sa vždy aj napriek tomu sa vždy snažím aj tak ovládať a rozmýšlať s chladnou hlavou a nie pojašene a hlavne nebyť neslušný a nikoho urážať a ešte k tomu bezdôvodne a takto ažr verejne trvdo teda vulgáne všetkým nadať tu verejne dať všetkým vediať to čo si o nich zdanlivo myslím takže privítal by som aspoň takútú nápravu ako ospravedlnenie sa nám všetkým slušným návštevníkom a užívateľom tejto stránky a webu tak sa majte fajn a čaute vždy boli aj sú aj budú zlý ľudia ale pozitívne na tom stále je že stále je aj dosť slušných, neskazených a vzdelaných ľudí na úrovni ktorý sa ešte aj napriek tomu všetkému a dnešnj uponáhľanej a ťažkej dobe sa aj napriek tomu všetkému stále ovládajú a nedopustia aby dochádzalo k takýmto situáciám a rozbrojom a ešte jedno na záver teraz pre konkrétnu osobu: Ahoj Jurko z Dubnian idem ti napísať mail zatiaľ sa všetci majte dobre a teda fajn dnes tu čo sa týka teploty, zrážok, stavu počasia, barometrickému tlaku vzduchu a vetra aj jeho sili a smeru bolo dnes tu v meste Dolný Kubín na severe Slovenska v regione dolnej Oravy bolo do +18.7 st celzia a fúkal tu dosť slabý ale dosť studený a nepríjemný severozápadný vietor tlak je 1012 hPa je na ustálenej úrovni teraz je bezvetrie je polooblačno až oblačno a teplota pomerne svieža teda na pocit príjemná a osviežujúca a to +14.2 st do rána by to môhlo byť aj len do +11st ked sa ešte viac vyjasní pretože mesiačik na oblohe vydieť veľmi pekne len sem tam ho zahalia obláčiky ale uvidíme dnes tu napršalo až do 15ml a to od 3:30 do 8:00 hod ráno bol to ale len slabý a ustálený dážd cez deň tu bolo oblačno a už viac nepršalo a teplota bola príjemná ale na túto ročnú dobu aj ked sme na krajnom severe Slovenska bola a aj je stále nízka myslím si že do konca tohto týždňa a aj do polovice budúceho týždňa viac ako +24 st v tieni nebude tu na severe teda aj tu na Orave a konkrétne tu v Dolnom Kubíne tak čaute majte sa dobre nech sa vám darí a nerozhočujte sa nad ničím ako teraz ja ahojte! :)

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.