konecne jsem doma z likvidace nasledku jen my mame porezanych 10 stromu a byly jsme u jedne strechy na rodinem domu a taky to odneslo strechu u nas na kravine elektrinu zaply pred ale internet na pc stale nejdeod jinych kluku jsem slysel ze vyhorela neaka rozvodna ci dostala neak zasah.
pri mereni vetru jsem myslel ze anemometr vyhori co jsem si vsiml nej naraz byl 27 m/s ale nemeril jsem celou dobu protoze to neslo . dneska uz net asi nezapnou tak snad zitra dam videa fotky.
jen doufam ze se to na morave rozpadne a knam to uz nedojde
Diskuse o počasí Bouřky 8.8. až 11.8.2017
Tak to je síla to bude něco. Hlavně mám obavy z těch blesků a větru. V dálce na jih se silně blýská, ale zatím ještě nehřmí.
Každopádně to bude hrůza Bratislavou už to přešlo a půl města bez el. a mnoho popadaných stromů a střechhttp://www.in...-bourky-3276/
No ted si přeju aby nás to spíše minulo, ale tomu větru se asi nevyhneme
no tak u nás pardubický kraj to zasáhne tak do pul hodinky. už mam zase strach jak to bude silný zažil jsem tu tornádo v roce 2011 prej f1 a nic příjemného. vesnice byla jak po náletu za války.
Tak to vypadá, že nejhorší nás už přešlo. Nejdřív silný vítr, přívalový déšť a blesky takové intenzity,že bylo vidět jako ve dne. K tomu všemu se hromy slévaly do jednoho snad dvacetiminutového dunění-bez přestávky...teď stále silně prší, hřmí a blýská se, ale snad už to nebude tak děsivé. Vítr nám odfoukl altán od bazénu, snad ho na zahradě ráno najdeme.
Na některých částech Moravy mají momentálně bouřkové žně. Včera v noci bouřky, dneska v noci bouřky a přes den by také něco dojít mohlo, teplotní rozhraní bude zřejmě stále vysoké. U nás v Praze spadlo večer pár kapek, načež to severně od nás zesílilo na silný déšť. Tady by letos bouřky napočítalo i dítě z mateřské školy.
Dobré ráno Šumava hlásí sucho, bezvětří a to jsem se těšila na nádhernou buřinu boužel nás to minulo šumava je prokletá
ale mohl by někdo kouknout na radar v 0 30 na střed té bouřky? připadá mi to hodně organizované- skoro jako by se mělo vytvořit tornádo.díky
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.