Diskuse o počasí
Bouřky 8.8. až 11.8.2017
Tak dnes to Estoflexu vychází. A další dny uvidíme no Pro Moravu to vypadá nejlépe. Jistě jsou to pořád modely i Ve čtvrtek odpoledne můžou počítat třeba s velkým CAPE a ve skutečnosti nebude žádné nebo někam posunuté. Dokud se to nebude tvořit, tak nebude jisté kde bouřky udeří.
Od nás je vidět směr SZ kupovitá oblačnost, tak se asi ještě něco udělá
No na Jihu Čech rozhodně tuhle noc nic nebude
Aladin maluje na čtvrtek večer bouřky spíše na Brněnsko, tak jedu do Brna, tady je to s bouřkama marný.
Jo určitě máte pravdu že se dneska Estofexu celkem vydařila.Ale nejsem si jist jestli ty bouřky dojdou až k Šumavě.Tak jak má ohraničou tu 2.Jediné co se mu nepovedlo je ta 1 u nás,moc šancí nedávám že se ještě něco utvoří u nás.
První vlna nás minula, uvidíme, jak to bude vypadat v noci, zatím bouří v Itálii a Německu, míří to na jihozápad, snad se opět bouřka nerozpadne.
Ten déšt co se valí od JZ vypadá celkem dobře.Nějaký ten mm naprší.
Dneska to estofexu vyslo.. krásně kde ukončuje 50% šanci se to rozpadá rychle.
Že by se tvořila sql? díky soůnému střihu větru
Jn vypadalo že se to rozpadne úplně a najednou to zesiluje a zvětšuje se to myslím že to dojde k hranicím a rozpadne se to
NesQuiK No vypadá to, že i intenzita deště se snižuje. Není tu potřebná dynamika.
pro dnešni noc je konečná s bouřkama. ve čtvrtek si teda morava užije a to dost. taky to budou pro letošek poslední silné bouřky.
lukashrn Nojono, co naděláme snad něco přijde ve čtvrtek nebo zítra
Tak ta bouřka v noci nepřešla ani Šumavu. Aspoň prší, máme to tu jako na Sahaře. Plzeň jih
Sílí to na hranicích plzeňského a jihočeského. Nad náma absolutní rozpad... jak jinak... prostě plzeňský kraj
Ano vypadá to na zítřek skutečně dobře. Není vyloučené ani derecho. Akorát mám strach aby to nebyly poslední bouřky letošního roku
Já na západě bouřky nečekám. Doufám že alespoň pořádně zaprší Jinak už nevim co se to letos děje.
Zajímavé, že teď v noci nejvíc pršelo zde v oblasti srážkového stínu Krušných hor.
Uvidíme co se bude dneska dít.Máme 1 a 50% šanci na bouřky pro S Čechy .
Predators Jsem zvedavej...Dle Extofexu si maj dnes uzit S a SV Cechy...tak snad to dorazi...ale jsem spis zvedavej an zitra...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .