Diskuse o počasí Bouřky 11.5. až 15.5.2017
Fstorm
Brno-Řečkovice Mokrá Hora
Anett
Co by za tohle "magorský počasí" dala většina zdejších pozorovatelů. Pěkně se tam ta jádra u Vás obnovovala. Pár km od Vás třeba nespadla ani kapka, takže prostě obrovské štěstí/smůla, tam ať si každý dosadí podle sebe.
Já zůstal opět bez bouřky, všechno nás obešlo a nyní již zase svítí slunce. Zůstávám tedy letos na čísle 0 bouřek v místě pozorování.
Ondris
Já to chápu, a bejt člověk, kterej nemá zahradu plnou zničitelný úrody, tak tak na to asi taky koukám jinak... Takhle je to prostě další a další riziko v jedinej den..
A když k tomu připočtu, že jsem bouřkovej posera (což se dneska zaktivovalo jednou při tom silnym větru), tak za mě prostě žádná hitparáda a s láskou bych to poslala pryč, ke všem těm, kteří si to užijou bez uvozovek. )
Jinak blesků moc nebylo, hromy hlasitý taky moc ne, tak snad jen ty transformace mraků by stály za pohled.
tak dnes se opet v nasi obci na chrudimsku deste asi nedockam. jdu zalevat zahradku.
Pánové co zde nemáte nikde uvedeno kde jste, prosím dejte si to do podpisu v nastavení profilu - já (i ostatní) vážně nemám(e) věšteckou kouli abych věděl odkud píšete pozorování počasí. Nechápu proč s tím máte pořád někteří takovej obr problém. Snad není problém napsat do podpisu město, obec (min oblast) ... Nikdo po vás tady přeci nechce uvádět rodné číslo. Bud'me k ssobě všichni tak nějak více kolegiální ... máme přeci společnýho koníčka počasí. Bez zobrazeného místa je pak příspěvek naprosto o ničem.
PS: Mrzí mne, že tento impuls nevychází od majitele webu či jeho adminů. Už na to marně poukazuju roky! (je nesmysl se kdesi složitě proklikávat profily uživatelů!)
Děkuju předem
Ano je pravdou že ty bouřky hodně rády chodí stále po stejných místech. Známy z Velkých Opatovic mi říkal, že tam včera byla brutální bouřka s půlhodinovým přívalákem a krupobitím, napadlo jim tam 40 mm srážek. A dneska to samé místo další silná bouřka a 15 mm. Nebo třeba Brno dnes mělo také dvě bouřky po sobě. Jen u mě na Z okraji Prahy nic, všechno jde kolem, nebo se rozpadá před. Teď jde jedna pěkná bouřka na S od Prahy, Cb je to krásný.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.