Diskuse o počasí
Bouřky 14.8.2016
Dnes by se mohly ojediněle na jv. až místy objevit bouřky. Ráno se ještě nic nedělo, ale teď se rychle začínají tvořit kupovité mraky a v jeseníkách už roste bouřka. Jsem zvědav teda jak to dnes dopadne a založil jsem toto téma protože by se dnes mohly opravdu objevit. Neměly by být sice silné, ale, nějaké kroupy vyloučit určitě nemůžeme.
Bouřek sice není moc, ale jsou hodně silné,k nám zrovna jedna dorazila a je to tedy rána za ranou, moc jsem ode dneška nečekal, ale stojí to zato.
ota Opravdu? No u nás už se taky mračí a bouřky a přeháňky mají dobrý směr tak to jsem zvědav.
Fstorm Jojo, bleskově byla opravdu hodně aktivní.
Tak a máme tu slabou bouřku se slabým až středním deštěm, ale to hlavní leze těsně kolem nás škoda no , ale i tak se to povedlo to jsem nečekal .
Na léto jsou ty bouřky poměrně slabé, takové spíše bouřky na září. Myslím, že už sezona bouřek nic nepředvede.
Jde to těsně kolem nás slyším hřmění.
Zdroj: Blitzortung.org
No tak to je teda palba slyším nepřetržité hřmění téměř bez přestávky. Tam to musí být mela no jen nás to štrejchlo. Taková škoda.
I u Brna před chvílí vytvořená bouřka podle webkamery ČHMÚ. Naprostý úžas.
Brno 14.8.2016 čas 18:15 hod. Zdroj: Kamery ČHMÚ (chmi.cz)
Brno 14.8.2016 čas 18:30 hod. Zdroj: Kamery ČHMÚ (chmi.cz)
A ta slabnouci studena fronta priletela odkud...? Vypada to..ze z vesmiru...a spadla na vychod Moravy.
Páni takové prudké bouřky a všechno to jde kolem nás. No nevím nevím jestli dneska ještě něco přijde
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .