Nic extra nebude ,slabé bouřky max.
Diskuse o počasí Bouřky 2.7. až 6.7.2013
no nevim http://www.radareu.cz/?lng=cz&core=ctra už dal pro moravu střední nebezpečí před bouřkami tak nevim.
Teď se dívám že z Polska se k nám žene od SV pěkné pásmo bouřek teď si nemohu vzpomenout jak se tomu říká.
EDIT: Pokud máš na mysli to pásmo (linii) bouřek postupující na západ až jihozápad směrem do Moravskoslezského kraje, tak jde o squall line. Pavell, moderátor 5.7.2013 v 18:35 hod.
To není Moravskoslezký kraj ,ale bylo by to dobrý
u nás včera byla jedna bouřka, asi dvakrát zaburácelo, ale jinak trochu pršelo, žádný slejvák, ani blesky, ani vítr nebyl (spíš taková přeháňka) -> bohužel
je pravda že na Moravě i ve Slezsku byly včera bouřky MÍSTY--- ale potvdilo se to,co jsem zde psal předvčírem - že Ostravská oblast opět bez bouřek -letos nás vše obchází. Krásný důkaz toho je nahlédnutí na detekt.bouřek, které byly SV od nás, měly dobrý směr, tudíž k nám, na JZ, ale jakmile se přiblížili k naší oblasti, rozpadly se.
Hold smůla.
LETOS ještě žádnáááá. Je to krize.
Zato nízké oblačnosti se zde daří.
Dnes při pohledu z okna je venku jako v listopadu.
Takováto situace je letos bohužel dosti četná....
renepospisil1977
Nestěžujte si u nás taky nespadala ani kapka a nemusím to tady psát Chtel bych videl suma srazek za 72hodin ,my by jsme byly tecka uprostres mapy bez srazek + ta Vaše Ostrava
k logitech2300
nejedná se mi ani tak o kapky (v noci u nás dokonce pršelo)-ale spíš o ty bouřky, které letos v místě svého bydliště postrádám. A to mne trošku vadí.
Je to, jakoby v zimě nenapadl sníh.. Alespoň pro mne je toto srovnání trefné
Každopádně: nyní se s bouřkama rozlučme nejen u mne -na SV-ale i jinde v republice- Z DNEŠNÍHO POHLEDU to vypadá, že do nejméně 16tého července není šance na nějakou konvekci a s ní spojenou bouřk.aktivitu--kdekoli u nás...
Nesmysl počasí měněj každej den ,další přijdou ve středu min.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.