Diskuse o počasí Bouřky 2.8. až 6.8.2012
matous160
No zatím slabota to je.(asi jen 3 bouřky se vyskytl dnes v západní polovině Čech)Jinak jasný a horký celá den-by mohlo dařit bouřkám..
Vypadá to,že nás zasáhne MCS z Bavorska!!!!Nyní to je ještě daleko od Můnchen,ale za tu dobu urazila pěknou cestu z Alp.
Tak snad nezeslábne,nestočí atd..
Jinak celkově mám pocit,když varují,tak nic není a naopak jako včera.(hlásili jen místy bouřky-ne tak silné)
¨Doufám že se budou bouřky tvořit i severněji
U nás bude opět hov*o
takže opět tak jak jsem včera psal-----přes den předpověď = úlet-
teď večer boduje opět J a JZ Čech, tam jsou bouřky opět -tak jak letos po celé léto - nejčastěji.
JSEM PESIMISTA
ani zítra se Severní Morava nedočká srážek ani bouřek, vůbec ne.
Snad po 21h přijde vítr, přeháněčky jen občasné a místní. Bouřky budou opět J, JZ Čech a vysočina.
LETO SE U NÁS (ostravsko) UŽ BOUŘKY NEVYSKYTNOU
Z Německa postupuje další,frontální oblačnost a během noci nás ještě ovlivní..http://www.sat24.com/de/eu
čaute čaute ,)) co myslíte Zlíneček... vydrží to sem nebo se to rozpadne někde u brna... celkem bych uvítal nějaký pořádný chcanec...
Zrovna když jsem stál na schodech u baráku tak k sousedům uhodil blesk.Takovou šlehu jsem dlouho neslyšel
space
Podle mě,pokud jde bouřka od JZ,Strakonice jsou bohužel v dráze srážkového stínu za masivem Šumavy,který je přesně v místě přechodu bouřek přicházejících do Čech od JZ velice mohutný..
Pokud přichází bouřka od Z nebo SZ nemívá většinou tendenci Strakonice obcházet či před nimi zeslábnout,v její dráze před Strakonicemi je jen rovinatá či mírně zvlněná krajina..
Chtěl jsem sem dát nějaké foto z dnešní bouřky,ale bohužel se mi to nedaří..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.