Vypadá to, že celý příští pracovní týden se budou v odpoledních hodinách objevovat místy přeháňky a bouřky, přičemž bouřky mohou být ojediněle i intenzivní. Vyjímaje zítřka by se bouřka mohla ukázat prakticky kdekoliv v České republice, zítra spíše v Čechách. Téma je založeno zatím do 22.6., podle potřeby se může doba tohoto témata prodloužit, popřípadě zkrátit.
Edit, Petr12 - téma bylo zkráceno do 21.6., tak aby pokrylo bouřky, které se tvoří na frontálním rozhraní. Další bouřky se již budou tvořit díky jiné situaci (studená fronta)
Diskuse o počasí Bouřky 18.6. až 21.6.2012
Zasáhlo nás silné krupobití .Kroupy měly velikost kolem 1,5cm.Zahrada je bílá
EDIT: Upraveno. tom-791, moderátor.
Mam to v profilu.Momentálně se nad námi vytvořily mamaty.Ochladilo se o 10C,je ale stále strašné dusno
Nedokážu si představit jak to vypadalo na oseku .Tam nebylo vůbec vidět.Nás to vzalo jen okrajově
Petr12
Supercela to není. Bohužel jsem neměl čím fotit.
EDIT: Příspěvky sloučeny do jednoho, tom-791, moderátor.
Pavell
Jednu chvíli byl tak hroznej slejvák že nebylo vidět.Pak začaly padat kroupy.Blesky jsem ale neviděl žádný.Všechny byly v mraku
-------------
Zatím to vypadá že se bude tvořit další vlna bouřek
ESTOFEX vypadá taky velice zajímavě Pro celou republiku krom Moravy stupeň 1 a na okrajích severozápadu stupeň 2 U nás v Plzni byla docela silná bouřka, která je už nad Prahou Na Šumavě se vytvořila další...tak uvidime co z toho.
EDIT: Stránka ESTOFEXu nahrazena obrázkem s předpovědí tohoto modelu na dnešek a noc na zítřek. Pavell, moderátor 18.6.2012 v 19:20
Už se těším na obrázky z Plzně od admina
Docela jsem se nad tou její předpovědí pobavil.Ty vůbec neví o čem mluví.Nakonec z nich vylezlo že se bouřka žene na České Budějovice.Tohle je celá nova !Kdyby raději řekli že se bouřky ženou na Jihlavsko
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.