Diskuse o počasí Bouřky 22.6.2011
dle mého pohledu
bouřky budou -ve středu hlavně v Čechách - výrazné,
Morava a Slezsko bude mít zase tu smůlu, že fronta by měla jít po půlnoci a nad ránem ve čtvrtek 23.6
Pak je zde otázka, zda půjde pomalu, a ovlivní nás ještě během čtvrtka odpoledne, nebo odejde pryč v ranních a dopoledních hodinách
to je ve hvězdách
Každopádně-- u tebe v Klatovech --
tam bude bouřit ve středu v podvečer -troufám si říci, na tuty
pro stranik, má to přijít od západu ne?, tak to zasáhne i západ včetně nás
Pokud k nám (Šumpersko) vůbec nějaká bouřka ve středu dorazí, bude to nejspíš v pozdním odpoledni nebo večer. Po teplém skoro jasném dni který nám slibuje předpověď, to bude příjemné ochlazení a snad i zajímavá podívaná. Ikdyž žádné přívalové srážky s kroupami a vichřicí si určitě nepřeji.
Dnes vydal estofex 1 stupen na silné bouře pro jižní polovinu čr pro zbytek 15% šance, ale dnes nevěřím že něco bude, zítra určitě to estofex vydává 1 stupen pro celou čr ve střednim německu dokonce tornáda
Zítřek se zatím jeví v dobrém duchu co se týče bouřek , opět článků , výstrah a předpovědí je velmi mnoho , vyzerá to hodně lákavě ovšem obrázek či text není vše . Relita je prostě jediná a jestli to výjde nebo ne si budeme muset počkat do zítřka případně v některých místech se mohou bouřky vyskytnout i ve čtvrtek především ve východní polovině intezita by měla být však slabší , ale kdoví zase nemůžeme předbíhat tady jsem přiložil pár obrázku jak to vidí Skywarn a Estofex Ovšem Skywarn může ještě zítra upřesnovat je to zatím jen orientačně záleží taky co předpoví další aktualizace modelů
Mno nevim nevim, zatim žádnou frontu na snímcích teda nevidim, skywarn vydal dokonce 2 stupen, což ještě letos nevidal, uvidíme
Pro jan hruska, no pro ostravu to nejlépe nevypadá, ale bouřky se zde taky budou s největší pravděpodobností vyskytovat, ale ne tak silné jako v čechách, snad příště
Zejtra si nejspíš udělam volno :- D
treoska9
Nedávno vydali 3 denní výstrahu na velice silné bouřky a nebylo vůbec nic.Jejich výstrahy já neberu na vědomí.Řídim se podle estofexu a skywarm
já takya skywarn vypadá opravdu velmi dobře, ted je otázka jakou silou nás to zasáhne, ale je jisté že sf tedy přechod mcs nás zasáhne také tak se necháme překvapit, chci už konečně taky pořádnej adrenalin, nějaké to tornádo
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.