Diskuse o počasí Bouřky 19.-22.5.2011
logitech
souhlasim odtud jsou ty bouřky na vysočině taky dobře vidět podle radaru je pásmo srážek od nás asi 10-15 km situace je skoro stejná jako včera opět jsou na východě od nás s tím rozdílem že včera bylo slyšet hřímání dnes nic,
space
možná dnes ale celkově nevim nevim
Ja sem se v Horicich na Jicinsku konecne dockal, dnes moje prvni bourka zacala 18:45 hod a trvala neco pres pul hod, slusna prutrz trvala asi 10 min jinak jen mirne lilo a spocatku byl cersvej vitr pak bezvetri a blesku bylo nekolik za minutu a obcas to i pekne prasklo blizko.
Na samém Západu Čech nic moc pánové. Spíš jen přeháňky či bouřka která šla spíš jen okrajem. Celé odpoledne a večer jsem byl ve Frantíkovejch Lázních a jen spíš toto. Co bylo u nás odpoledne nevím ... byl jsem fuč. Nejspíš podobné. Uvidíme co bude zítra a v neděli Už jsem zpátky doma.
Pozdrav z Litvínova (SZ). Před malou chvílí párkrát silně zahřmělo, podle radaru to vypadá, že se na nás od západu žene bouřka, pokud se tedy po cestě nerozpadne. Pokud bouřka přijde, budu informovat.
Jj, díky za vysvětlení
Kolem nás se taky točí bouřky ... zatím jen kolem. Ted' se jedna točí kolem hranic se SRN nad Českým Lesem (přesněji kolem hory Dyleň). Dříve hřmělo mírně na východ - to už ale odešlo někde dál po Plzeňském kraji. No uvidíme co ještě dnes bude. Zatím sucho
Stále klid, přestalo hřmít a slunce pálí jako blázen. Vypadá to, že bouřka, která jde směrem na Litvínov se rozpadá. Počítám, že cca hodinu zde bude celkem slušný slejvák. To co zbylo z té bouřky je odsud vzdáleno asi 60km. Uvidíme, snad se po cestě nějaká ta bouřka ještě vytvoří. Honí se to převážně po horách, tak snad něco bude.
Jak tak koukám, tak se ty bouřky nějak rozpadají. Podle předpovědi by měl být zítřek bohatší na silnější bouřky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.