logitech No jo, ale ona bude přes Česko přecházet studená fronta a vzhledem k tomu, že se první bouřky očekávají odpoledne a v podvečer v západních Čechách, tak my na Moravě se zase nedočkáme.
Marek Já jsem na jedné straně rád, protože u nás v Tišnově bouřka letos ještě nebyla, ale na druhé straně rád nejsem, protože se mají "pálit čarodejnice. Nevím nevím. Sem zvědav na ESTOFEX a SKYWARN.
tisnovskepocasi Dle současné předpovědi se budou v pátek vyskytovat přeháňky či bouřky místy. Pak už bude záležet na přesnější předpovědi pro dané místo a jak bude ve večerních hodinách. Také budu rád, když se páteční večer obejde beze srážek. Více srážek bude zřejmě v sobotu a v neděli-bohužel.
tisnovskepocasi tom791 Já tento svátek neslavím a proto bych byl rád, kdyby nějaká bouřka přišla. Ani moc lidí v Brně jej neslaví. Ale bouřka podle mě nepřijde, protože se budou v pátek bouřky vyskytovat spíše v Čechách.
logitech Já, co se týče předpovědí, tak se dívám každej den na idnes. Na 95% to vždy vychází. Předpověď je ale nejpřesnější vždy den před nebo v ten daný den.
Nevím proč, ale Aladin se mi moc nezamlouvá. Radši se dívám na Flymet. S ním sem na pondělí 26.4. předpověděl, že přes Tišnovsko přejde studená fronta kolem 15:00 a přišla přesně v 15:32, ale chce to asi mnohem více dlouholetých zkušeností