To byl děs a hrůza. V 18.00hod se setmělo natolik, že se rozsvítily lucerničky na slunečni baterii, přihnala se hrozná bouřka, vítr mi zlomil strom na zahradě a kroupy, které dosahovaly v průměru 3 cm, tloukly zuřivě do oken a střechy.Po odeznění tohoto pekla jsem šla zjišťovat škody a to už se zase sluníčko na mě smálo.Toto se událo 8 km od Kostelce n/Čl.
Diskuse o počasí Bouřky 22-23.7.09
no nevim vypada to na dest ale u nas v severozapadnich cechach to byl mazec zrovna sem asi v 17:30 sel ven zajistit stan a prisel narazovy vitr ktery me odhodil o dva metry dal a asi sto metru ode me vyrval strom asi (1,5m prumer kmene)ze zeme i s korenem a zustala po nem jen ddvoumetrova dira
Aký silný je ten vietor?
Praha-východ nejvyšší náraz 154 km/h porazilo To 30 kg květináč ze stromkem
na slovensko sa chysta neco
Nějaké fotečky oblaků mamma.Alespoň něco se dalo nafotit.Blesková aktivita na Karlovarsku dnes nulová.Za to silný vítr a prudký déšť nechyběl.
www.fotomrak.websnadno.cz
ahojte, ten vetrisko mi nedal spať, tak sa hlásim z Levíc. Teraz je 02,05 hod. a vyzerá že je konečne po všetkom. Hlavná blesková aktivita bola na sever od nás, Levice to lízlo len okrajom pršalo len pár kvapiek, zato vietor bol poriadny 22m za sek., v nárazoch možno aj viac. Načase ísť spať, dobrú noc všetkým.
takze v stvrtok jeden studeny front v piatok hned druhy zvlneny studeny front asi ten v strvrtok bol silnejsi v piatok podla mna nebude taky silny
Aj u nás prešla ta búrka. Okolo 00:25 sa začala blýskavica a prechodne silnejší vietor. Potom Vietor trval oko 45 min a prišiel najsilnejší náraz trval 26 s, 24m/s
dnes nic velkeho nebude a mam obavy ci to vobec bude lebo cape na slovensku takmer nieje iba v rakusku no uvidime
Unas jsou boure a jak silne
kte
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.