Diskuse o počasí Bouřky 19.6.2009
Sice ČHMÚ vydal výstrahu, ale nic výrazného nečekám. Jinak šance pro střední Čechy podle mě nejsou tak nízké.
burky? ja vidim len dazd a pride to vobec na slovensko?
Moc s nimi dnes nepočítám i když večer může ještě překvapit.
Anonymní
SHMÚ vydal výstrahu 1. stupně, takže asi něco přijde. Platí od dnešních 14:00 do zítřejších 6:00 a týká se všech regionů.
pocasi v dubnanech
U nás v Brně už byla v 10:30 bouřka s přívalovým deštěm a chvíli to vypadalo i jako kroupy, ale jak jsem vystrčil ruku z balkonu, tak jsem viděl, nebo spíš cítil, že to kroupy nejsou. Jinak souhlasím, že večer možná ještě něco bude.
A proš ses odhlásil?
Marek
Ahoj, já sem musel znovu zaregistrovat protože mě to nechtělo pustit tak jsem znovu zaregistrován. Trochu divné že? Když tu píšu už druhým rokem aby mě to nepustilo.
Marek
Doufám že ne,já tady víc než týden nepsal ale je to opravdu podivné. Jinak u vás v Brně byla dnes bouřka? U nás nic a už zřejmě bouřky dnes nebudů.
Nic celkem dneska nebylo. Po pondělku je to tento týden druhá fronta bez nějakých zajímavých bouřek. Zajímavě vypadá příští týden.
pocasi v dubnanech
Já nebudu psát od 2. do 11. července, protože jedu k babičce. Jinak bouřka tu doopravdy byla, když v 10:30 se přihnal přívalový déšť (ještě jsem rukou kontroloval, jestli to nejsou kroupy). Viděl jsem 4 blesky a 12 krát zahřmělo. Myslím, že to byla nejsilnější bouřka v tomto roce.
Marek
Jo v 10:30 jsem byl akorát v obchodě a celý SZ obzor byl velmi tmavý až černý a zaslechl jsem i jedno slabé zahřmění,lae ta oblačnost postupovala k SV takže pryč od nás škoda mohlo to být zajímavé.
Marek
U nás jsem zatím napočítal 11 bouřek z toho 3 byly silné jinak slabé.
burka urcite bola, je to vidno aj s detekcie bleskov či už s CHMU, ale i na blitzorgung.org bolo niečo vidieť, a nebolo to určite najslabšie... a určite niečo pride, pretože aj teraz vydal SHMU novú vystrahu -a to pre povodne - pre celé SK a stále trvá výstraha pre búrky do 50mm
pocasi v dubnanech
Vedu?! Je to velmi zajímavé, protože jsem si zvykl, že většinou vyhráváš ty, ale brzy mě určitě doženeš, jelikož rozdíl jedné bouřky není nic.
dako1
Na Slovensku podle mě určitě něco bude, ale musím se podívat na SHMÚ a napsat článek o té nové výstraze před povodněmi.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.