Diskuse o počasí Bouřky 26.5. - sledujeme on-line
ja by som sa chcel opytat, ako to bude vyzerat na západnom SK, ze aká intenzita búrok sa ocakavá napr. pre Piestany, a kadial sa predpokladá, že pôjde jadro burky, za približný čas by som bol tiež vdačny i ked mala by príst asi okolo tretej... a mali by trvatasi aj po cely den, s prestavkami
vopred dakujem za odpoved
prosim kedy dorazai tie bouzky na slovensko konkretne žilina -bytčica
tědka vidím že jsem docela intenzivní bouřky na jihozápadě a přijdou ještě nějaký z bavorska na jihozápad čech a budou silnější něž tyhle děkuji za odpověd!
Dobrý den.Kolem Toužimi je to pěkně černé.Jak to bude dnes vypadat zde?
Anonymní
Již v neděli se vrátí příjemné teploty. Na Jihlavsku se vyskytnou bouřky až v noci. Silnější budou na západě Čech.
Lenka
Již teď se v okolí prohání bouřka. Další dorazí v noci.
Dominik
Na Moravě již budou slabé. V druhé polovině noci tam dorazí.
atevit
Dorazí tam v noci (kolem půlnoci)
Anonymní
Lokálně mohou být tyhle silnější, ale plošně je tamty předčí (zasáhnou větší část území).
DÁJA
Dorazí tam bouřky kolem 22:00
A jak by tedy mělo být od pátku do neděle(kolik srážek a oblačnosti(. Děkuji
viděl jsem že bouřka v bavorsku jde na jihozápad v kolik hodin tam dorazí???děkuji za odpověd!
Tak bouřku, která nás má "dostat" ve večerních hodinách, už je možno zahlédnout i na radaru ČHMÚ. Jakožto extrémně laický člověk v tomto oboru si troufám tvrdit, že smete tuhle aktuální šumavskou bouřku ještě před tím, než se ona sama dostane k Liberci. Brrr.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli dorazí a kdy něco na Tišnovsko(okolí brna) a jestli ano, budou silné bouřky, nebo bude jen pršet?
Meteo.Online
Ako to vydíte s búrkami na juhu východného Slovenska v Košickém kraji zajtra popoludní? Budú silné alebo slabé?
kdy dorazí první bouřky na olomoucko
dorazí nejaka bouřka do Hlubocek u olomouce :bourky
INFORMACE ČHMÚ O VÝSKYTU EXTRÉMNÍCH JEVŮ NA ÚZEMÍ ČR
Z Německa postupuje do Čech studená zvlněná fronta. Před ní k nám vrcholí příliv velmi teplého a labilního vzduchu od jihu.
V Jihočeském, Plzeňském a Ústeckém kraji se místy vyskytují intenzivní bouřky s přívalovými srážkami a kroupami a pravděpodobně i lokálně silnými nárazy větru. Podle radarových měření napršelo nejvíce za poslední 3 hodiny u Prachatic: 90 mm.
Tato výrazná bouřková činnost se bude během následujících 3 hodin zvolna přesunovat k severovýchodu a pravděpodobně zasáhne kraj Středočeský, Liberecký, Prahu a Vysočinu.
Můžu se zeptat kdy dorazí bouřky do ústí nad labem a jak by mohly bejt silné?
a můžu se ještě zeptat kolik bouřekj vústí nad labem by mně lo být, jestli jedna nebo dvě
chtěl jsem se ještě zeptat ty silné bouřky které nás právě ted obchází občas tu hřía blíská se jsou teprve začátek ne ty frontální, a navíc se mi zdá, že ta bouře v německu nějak slábne a postupuje víc jzjak to teda všechno bude? děkuji tomáš ze HŘEBČE
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.