Zdravim!Ma niekdo informacie o 24.tom Slnecnom cykle?Mal som zaznaceny kriticky datum a ten uz davno presiel,ale o aktualnom slnecnom cykle som sa zatial nic nedocital.,.,.
Diskuse o počasí 24.cyklus
nikdo nevie nic?
Trochu podobné téma. Může mít fáze Měsíce (úplněk) vliv na atmosferický tlak? V některých zdrojích se tato možnost uvádí stejně jako příliv-odliv.Včera byl úplněk a zároveň klesl tlak,pozoruji to už po několikáté. Možná je to vždy jen souhra náhod. Jaké jsou na to Vaše názory? Děkuji.
Pavell
2012 23.12 Konec světa podle májů
To ale neznamená že bude konec světa.Může se stát jenom nějaká velká změna
Já tomu taky nevěřim,ale rok 2012 předpovědělo mnoho jinejch vševědů :-D aniž by o sobě věděli.Žili v jiných dobách.Jsem zvědavej co se bude dít :-D.
¨2012,2012,2012,2012,2012,2012
Jde o to zda je tím myšlen konec života na planetě,nebo "pouze" konec naší civilizace. Samozřejmě kromě vlivů které mohli tehdejší počtáři,astronomové a věštci znát, může nedozírnou katastrofu způsobit např. dlouhodobý celosvětový výpadek počítačové sítě. Naprostý kolaps všeho!!. Já osobně to samozřejmě vážně neberu. Ale co kdyby...?? Jdu utratit a propít co jsem šetřil na stáří
Májové,Sumerové,Atlanťané,Annunaki,12 planeta sluneční soustavy.Rok 2012 bude podle mého názoru přelomový.
Nikdy običejní lidé nebudou vědět pravdu z minulosti a ani z plánované budoucnosti.
Dnešní svět je velmi dobře přisbůsoben k utajování TECHNOLOGIÍ a TAJNÝCH PROJEKTŮ:
Lidé nemají čas se o něco zajímat,musí celé dny pracovat,přijdou domů a zase musí pracovat.
Když si přečtete pár konspiračních teorií,okolí vás považuje za blázna,když se o tom pustíte do debaty.
Jedna věc je ale překvapivá,spousta věcí až nějěk příliš do sebe zapadá.
Projekt HAARP,pro výzkum ionosféry a obří množsví energie k okamžitému použití,pod dohledem Armády USA.
Konají se přísně utajované schůzky mocnářů z celého světa,o čem se asi elita světa radí?
Stranik
To máte pravdu konec světa nebude
Pavell
To je zajímavé, hodně zajímavé téma. Slunce ma na zemi obrovský vliv a také na klima. Četl jsem na zahraničních fórech, že NASA odmítá dávat informace o stavu slunce a hlavně o jeho teplotě a z toho vyplývající hypotézy. Hlavně neutrina, to je velká záhada hlavně kvůli změně pólů ..... no uvidíme.
Co se týče jaké bude léto a další zima .... je to logické, že může být tepleji, ale tvrdit bych si to nedovolil
Straník a sníh173 (nerozlučná dvojice)
Je vidět, že o tom moc nevíte, možná max. z TVnova
Mimochodem Májové , nedali světu proroctví, že bude konec světa, ale že se svět změní. V tom je rozdíl. A proroctví o konci dnešní civilizace je spousta.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.