Diskuse o počasí V noci na západě až přes 10 cm sněhu
iwag
Problem je ten, že do Vánoc to nevydrží!
iwag
No já si ale myslim,že to asi tak horký nebude,sice to je vyšrafovaný jako že to bude sníh ale zprvu to bude déšť. To pásmo srážek už je vidět i na radaru,postupuje od jihovýchodu dále na západ až severozápad,nebude to tak trvalé a od půlnoci do rána budou už srážky velmi slabé,takže to asi sněhu moc nebude,no uvidíme.jj na východě to v pátek a v sobotu vypadá na pěkný příděl sněhu tak uvidíme.
jaroslavec
podľa mňa budú len sneh. prehánky, ale nejaké extra sneženie nečakajme
iwag
V Chorvátsku v Pule dnes aj hrmelo.
mirko 15 rokov kosicke olsany
hrmelo,,to jeee teda BOOOM novinkaa,,odpadnem!
mirko 15 rokov kosicke oslany snezit ma a vidatne uz vsetky webove stranky tak hovoria pozri sa na shmu model aladin zrazky pre zapadne aj stredne slovensko a moravu hlasia snezenie od 0.8 do 5.0 mm za hodinu cely piatok az doobeda v sobotu
iwag
PumaWeather Meteoexpress
Pila je na severnom Jadranu, co ja znám, bourka v zime v Pule není bežná, napr. jako v Praze.
Anonymní
Nič nepravda, bude dážd a dážd a dážd, predpoved nenmám hotovú, ja vyrábam svoje vlastné predpovede! A sú aj správne!:bourkyo 23h dnes vám potvrdím, ci bude sneh alebo ne
iwag
Robím predpovede z modelov, nerobím ich sám, ale pomáham si s nejakými zdrojmi. A jsou pravdivé na 80%. Mám s tým vlstné skúsenosti.
iwag
GFS, Freemeteo, aby som sa neoklamal, tak sledujem aj tie predpovede, ktoré zpracovali meteorologovia, napr. meteo.tym.sk, SHMU, CHMU, atd..., najvíc se zamerávam na meteorolog. predpovede. Ked som robil predpovede len sám, tak vtedy som sa sklamal, ale ked som začal si všetko overovat u meteorologov, tak moja pozícia sa výrazne zlepšila!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.