Anonymní
Tak potom nemá, mne je to ,,48,, až u hajzlu!!!
Diskuse o počasí Zítra 24.11.08 opět zasněží
jaroslavec
To si byl ty anonyme??Sorry, ale nekterý napochopili moju odpoved, a preto im to musim vysvetlovat polopaticky!!Chápeš tomu? a za toto všechno muze i dnesne pocasi, u nas dezd, mrznouci dest, snezenie, dest se snehem, no povídejte m inekdo jeste neco!!JInak sorry, kdyby neco!
jaroslavec: yr.no ve vecerni aktualizaci predpovida 0,6 mm srazek pro touzimsko mezi 7. a 10. hodinou zitra dopoledne. A kolem poledne slunicko. Meteoblue porad mlhy a pondelni srazky jiz rano a dopoledne v podobe snehu prechazejiciho do deste se snehem. Podobne medard. Meteoblue drzi predpoved , ze srazky prijdou destove az odpoledne a navecer. Polsky model v pondeli kolem poledne konvekcni. Aladin zitra nic moc a v pondeli snad neco malo az navecer. Nemecky institut vidi minimalne kolem trech mm srazek pro pondelni dopoledne.
Tak schvalne
ptomes
GFS zatim vede v teplotách sledoval jsem to od pozdního odpoledne a srovnával,vede si na 1! momentálně -3,3C GFS -3C Ovšem ukazuje méňe oblačnosti a tady je silná mrznoucí mlha,0,6mm na zítra vidim spíš v těch mlhách a mrholení které může být mrznoucí a trvat celé ráno a dopoledne to bude těch 0,6mm uvidíme a dám vědět Jinak jsem si všiml mohutné oblačnosti která se k nám přibližuje od jihozápadu přes Rakousko a Švýcarsko ovšem zatim jde jen o vysokou a střední oblačnost a srážky zní vypadávají ve Švýcarsku v Rakousku (v jižní části) a částečně i ve Francii, podle modelů se to má stočit nad Alpami k východu a zeslábnout ale vypadá to celkem mohutně a směr zatim sever severovýchod.
jaroslavec
Ješte se hnevaš????
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.