Diskuse o počasí Frontální rozhraní 17.-19.1.2024
PatrikMO
Bomba ! Tak jste se přecijen taky dočkali. Využít toho co nejvíc Tady prší a teplota spadla z +9 na +2
PatrikMO
Gratuluji.
Trošku odbočím a zaškemrám, ale mohl by mě prosím někdo nastínit, třeba i tím, že už tam byl a zajímá se o zapadní část saharských ostrovů, jaké teploty a počasí očekávat v první dekádě dubna na Fuerteventuře ? Je mě blbé na to zakládat nové téma.
Tedy je mě jasné, že tropy to nebudou a v oceánu se nebudu máchat hodinu v kuse jako v té době v Rudém moři, ale jestli je potřeba mikina.
Karlovarsko slušně zasypané
Novorolák1
Teplota během dvou hodin klesla z +3C na -0,4 C.
Bezpečně začalo .
Tohle ráno nebude vůbec v ok.
Jsemjenmen
Promiňte ale o suchu nevíte evidentně vůbec nic a datum registrace předevčírem určitě nebude znamenat dobrý přehled o mých příspěvcích uvádějících některé do reality a pletoucích si je s osobními útoky, zřejmě nějaký starý známý problémový jedinec, nestojí za další reakce.
Tady přeháňky a větrno při +2 a jestli to všechno namrzne, tak to teda bude pěkná klouzačka.
kozacik
Vážně ?
Jel jsem teď přes Raškovice a tam mě kára ukazovala -0,3 C a .
Yurri
Zato vy víte vždy přesně vše co si tady přečtete a kouknete se na nějaký model.
..
Já to mám z praxe, kdy vím, jaká skutečná vlhkost byla v dané době.
A ve výsledku co jsem přesně věděl že uděláte, se budete obhajovat, a obviníte z mladé registrace. Což jak víme je tady základ pro 30 diskutujících.
To že jsem (a už jsem to tady i zmiňoval) byl x krát bloknut za blbosti a musel si vše vyřídit znovu je jiná záležitost.
Většinou k vůli vám a Palmě:
Jensemeno
Duben je tam dobrej pro pěší turistiku a ježdění na kole. Parádní teploty kolem 23 °C a už ne tak silnej vítr ve vnitrozemí a na západním pobřeží. Jako ve všech ostatních měsících roku je déšť výjimečnou záležitostí. A pokud máte rád studenější moře... vřele doporučuju koupání, bude tam tak okolo +18.. voda. Patrně málo srážek.. spíše jasno. Jak bude, přikládám předpověď..
p.s. nejdřív napíšete, že jste byl bloknut kvůli vlastní blbosti a pak z toho obviníte Yurriho a mne, a to prosím v jednom jediném příspěvku, fakt toho stíháte hodně..
kozacik
Dnes jsem pozoroval významné teplotní rozdíly i několika stupňů mezi Ov city a okolím, kde bylo tepleji.
Povětšinou je to naopak.
Takhle by mělo vypadat "Teplotní rozhraní".
palma
Děkuji za reakci a odpověď.
No čekám tam více, ale jestli bude 20 C ve stínu, tak 30 na slunku snad bude.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.