Diskuse o počasí Víkendové sněžení 21. - 22. 1. 2023
Vcera u nas dle predpokladu nic. Na dnesek nic hlaseno nebylo, tak jsem s nicim nepocital. Realita je ze hezky snezi od cca 13hod a napadly cca 3az4 cm. Na to ze mela byt 0cm, jsem spokojen, az zaskocen.
Jinak ve Spindlu odhadem 15az25 cm, je to hodne rozfoukane. Vrchlabi skoro nic nebylo vcera a zacla se pokryvka zvysovat az tesne pred Spindlem.
Dale bych chtel zminit problemy na silnicich. Teda spis u tech tocvolantu. Vrchlabi Spindl vcera prumer tak 35 kmh. Jak na kole. dnes vyrazim par km a dojedu joudu se zaplou zadni mlhovkou. Viditelnost totalne v pohode, dojedu ho, ale i tak mi s tim sviti do ksichtu. Premyslejte trochu za tim volantem.
Peter Sedlák 1
Já se musím smát, pardon,a to tady žádný zelený flek na radaru nebyl, jen do teď připadlo dalších 5cm, k těm 30.
Na Pardubicku je cca 5-6cm, na Rychnovsku 10-15cm ? pohoda.
drakopisek
Tak ono není moc lidí , které by napadlo srovnávat Most a Jeseník ?
Ahoj zde hlásím už 15cm a stále padá .
To měl být flex? Nevadí. Tady už to vypadá na 3-4cm a stále mírně až silně sněží. Takže máme nově nejvyšší pokrývku této zimy. Odrazy už jdou pryč, ale ještě může padat půlhodiny.
Peter Sedlák 1
Včera ta situace byla opravdu dost špatná pro závětří . Zatímco tady vydatně sněžilo tak oblasti v okolí Českého středohoří nedostali téměř nic.
Tak já za dnešek hlásím 12 cm, dnes připadly 4 cm nového sněhu.
Dneska to byla hezká chumelenice.
4 čísla by možná být mohly, pořád sype jak z 20db ale konec je blízko, i tak zatím nejlepší pravý zimní den.
Tutugon
Jo je tu tolik sněhu. Bylo to včera i velmi dobře vidět na srážkových úhrnech kolik zde napadlo.
Změřeno naostro a ukazuje to 5cm. Na betonu je to míň protože se to tam začalo držet později. Takže 5cm, výhra tady. A stále chumelí. Tak nakonec pesimismus nevyšel. Nejlepší zimní situace
Tak u nas mrznoucí déšť
VHK
tady jsme zvyklí takové situace nazývat *brutální* pro nás čistý rekord.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.