No tak tady už je rovná 0. Večer bylo ale -3°C, slušně to padalo. Když vidím to pásmo, tak 5 cm dáme určitě negan Aladin má pro nás celý den 0°C a zítra 1°C, to by nějaký sníh přežil
Už se těším, kolik lidí přizná, že tu dneska odpoledne plácalo nesmysly, že nic nenapadne, že se neobjeví nikde ani vločka atd.. u nás odhaduji už 5 cm. Roste to před očima.
Kokos342 Asi? Radar skoro prázdný... Nemělo dnes sněžit na většině území, místy vydatně, až do odpoledne..? Tady slabý poprašek, ještě včera dopoledne sem dávali 10cm...
Jako že je u mě nad nulou a mokro s tím jsem pocital. Ale co mě fakt uzemnilo je pohled na radar. Nikde nic tak tohle už je moc. To se zase ČHMÚ vyznamenal
Opět všichni něco mimo Z SZ. Modely prostě musí pár hodin předem to narvat zas někam do háje když to dávali na SZ. Znova je to tu Je tu pouze lehký poprašek s tím že poletuje trochu.
Pěkný???...centimetr sněhu, který přes den roztaje. Aby se pár hodin před srážkami, které k nám meli dorazit zmenila cirkulace...to se dlouho nestalo. Víkend se tenčí. Když budou 3cm budu rád.